HOROSCOPUL ANULUI 2023

Distribuie pe:

Despre anul care tocmai a început, astrologica.ro spune că va fi unul intens, destul de tensionat, aglomerat cu multe evenimente, dar și cu multe șanse care ajută la depășirea situațiilor mai puțin fericite.

Proiectele îndrăznețe capătă contur, apar soluții noi, apar șanse în carieră și schimbări benefice în dragoste.

BERBEC

Sănătate - Problemele grave vă vor ocoli, ceea ce nu exclude stres și tulburare psihologică și emoțională. Va trebui să găsiți timp și pentru odihnă, și relaxare. Pentru a vă menține tonusul, sportul și mișcarea sunt perfecte, însă fără exerciții grele și teribiliste.

Iubire - Afectiv, anul 2023 promite o complexitate de emoții, descoperiri, alcătuire de impresii cu care veți rămâne în amintire. Vin vremuri în care începeți să vă descoperiți pe voi și să găsiți metode de a vă îmbunătăți relațiile existente. Orice nori s-ar ivi pe cerul legăturilor voastre, cu calm veți avea ocazia să le pacificați.

Bani - Deși e un an cu o lentoare deosebită, încet, dar sigur, puteți căpăta stabilitate și în sfera financiară. La început, cu rezultate din munca anterioară, iar apoi vor veni oportunități cu transformări pozitive. Profitați de energii în prima jumătate din an, încercați să abordați totul în cooperare, nu vă sfiiți să preluați proiecte complexe despre care ați mai discutat în trecut, dar nu s-a acționat cu nimic.

TAUR

Sănătate - Medical, veți fi cumva protejați de urmările grave ale vreunei afecțiuni acute. Nu același lucru se poate spune despre bolile cronice. Pe acelea nu trebuie să le neglijați, ba, din contră, va fi nevoie să luați măsuri preventive și de control. Nu sunt de așteptat probleme grave, cu condiția să nu faceți excese ori să nu puneți prea multe kilograme pe voi.

Iubire - 2023 este un an în care trebuie să puneți accent pe relații, în special acolo unde lucrurile s-au tot șubrezit de la o etapă la alta. Energiile astrale vă îndeamnă la clarificarea problemelor, chiar dacă aceasta ar putea însemna despărțiri și separări în a doua jumătate a anului.

Bani - Dacă vreți mai mulți bani, trebuie să depuneți efort constant pentru asta. Aveți un simț înnăscut al banului, dar problema va fi modul de a cheltui și apariția unor nevoi urgente pe care nu le-ați pus la socoteală.

GEMENI

Sănătate - Pentru starea voastră de bine, va fi importantă gestionarea optimă a interiorului, asta pe lângă faptul că de obicei, o bună imunitate depinde de o stare emoțională pozitivă. Veți deveni mai vulnerabili la răceli și infecții, așa că încercați să evitați situațiile stresante și îmbrăcați-vă adecvat.

Iubire - Pentru voi, a vă conecta la un mediu pozitiv va fi propice pentru aventuri romantice, întâlniri, manifestări de dragoste și tandrețe, precum și pentru a face noi prietenii și alianțe, contacte utile, călătorii și tot felul de întâlniri. Relațiile vor avea durabilitate în timp, în funcție de alegeri. La vară, o alegere greșită vine la pachet cu dezamăgirea.

Bani - Financiar, nu veți fi nici pe drum drept, nici pe cărare bătută. Multe incertitudini, suișuri și coborâșuri la acest capitol, însă, având suportul celor dragi, veți supraviețui oricărei crize ce se va abate asupra voastră.

RAC

Sănătate - Atât timp cât veți fi preocupați de potențialul intern, starea de spirit și sănătatea vor fi la cote ridicate. Aveți multă energie vitală, dar nu trebuie să o risipiți adâncindu-vă în oboseală, stres sau depresii prelungite.

Iubire - Anul 2023 este unul în care puteți beneficia din plin de afluxul energetic al planetei Venus. Când va fi necesar, veți ști să dați indicații ori să așteptați momentul potrivit. Sentimentele pot înflori în relații noi de iubire.

Bani - Starea financiară va depinde în primul rând de schimbările profesionale pe care le veți face. Este posibil să fiți promovați la vechiul loc de muncă sau să plecați la un nou job sau o nouă firmă. Pentru a reuși să vă achitați datoriile în cazul în care le aveți, 2023 se anunță favorabil.

LEU

Sănătate - Stările de bine sau vulnerabilitate vor fi amestecate și va trebui să țineți cont de abuzurile alimentare și gândurile negative, care vor determina organismul să reacționeze într-un mod nu prea plăcut. Învățați să faceți abstracție de problemele de serviciu atunci când treceți pragul casei.                     

Iubire - Energiile anului vor pune relațiile voastre amoroase sub lupă. Veți constata astfel calitatea legăturilor de dragoste și cursul lor va depinde în întregime de voi și de parteneri. Schimbarea va fi inevitabilă, iar dacă acționați în sensul despărțirii, spre finalul anului, veți întâlni pe altcineva.

Bani - Nu se anunță câștiguri la jocurile de noroc și nici vreo îmbunătățire substanțială a conturilor voastre. Va trebui să vă reconsiderați atitudinea față de bani, de cheltuirea lor și de modul de a-i obține. Nu se recomandă noi împrumuturi pentru că nu vor fi în favoarea voastră și nici nu vor rezolva problemele pentru care vă îndatorați.

FECIOARĂ

Sănătate - În prima jumătate a anului se pot reactiva maladiile cronice sau pot apărea altele. Excitarea mintală poate fi mai distrugătoare decât supraîncărcarea fizică, iar atunci devine necesară distribuirea forțelor, debarasarea de obiceiurile proaste și de gândurile negative.

Iubire - Relațiile de iubire devin importante și va trebui să vă concentrați pe găsirea unui echilibru între zona de carieră și partenerii de viață, deoarece așa se vor așeza lucrurile pentru voi (afacerile de mână cu legăturile afective). Dacă o să găsiți un partener de încredere, atunci afacerea va merge în sus și iubirea, la fel.

Bani - Starea voastră financiară va depinde de efort, creativitate și muncă. Dacă schimbările sociale și transformările globale v-au afectat, ați putea lua în calcul varianta de a găsi de lucru pe un salariu mai mare în străinătate, iar dacă aveți afaceri puteți căuta piață de desfacere și la distanțe mai mari. Renunțați la ideea de a vă împrumuta.

BALANȚĂ

Sănătate - Atenție la riscurile transformării unor maladii din acute în cronice. Puteți evita asta dacă veți deveni mai responsabili pentru programul sănătos de viață și eliminarea obiceiurilor proaste. Nu neglijați odihna și măsurile preventive.

Iubire - Relațiile de căsătorie vor fi dinamice și active, cu efect pozitiv și asupra relațiilor cu prietenii și cu cei dragi. Pentru cei singuri, căutarea de noi parteneri poate fi încununată de succes pentru că anul 2023 favorizează oficializarea mariajelor.

Bani - Atât timp cât axa destinului va continua să activeze partea de finanțe din viața voastră, erori din trecut vor apăsa asupra portofelului și contului din bancă. Norocul vostru este că veți primi sprijinul familiei, al prietenilor dragi ori chiar puteți găsi soluții în instanță.

SCORPION

Sănătate - Starea mintală și fizică vor fi interconectate, așa că devine esențială respectarea măsurii în toate și, bineînțeles, pauzele de odihnă. În perioadele friguroase, îmbrăcați-vă adecvat pentru că sunteți vulnerabili. Căutați să scăpați de proastele obiceiuri, spre exemplu de cafeaua băută pe stomacul gol sau de nemâncatul dimineața.

Iubire - Aveți mare noroc de susținere din partea partenerului de viață, indiferent de problemele pe care le veți întâmpina. Vă ridică moralul la nevoie, vă încurajează și vă răsfață. Cei singuri au șansa să schimbe această situație, cu ajutorul celor jur.

Bani - Munca și doar munca va ține buzunarele voastre la nivel optim. Cât despre investițiile negândite sau pasiunea pentru jocurile de noroc, astea nu vă vor aduce decât pierderi. Asumarea de noi responsabilități și noi obligații pot contribui pozitiv la construirea bazei materiale.

SĂGETĂTOR

Sănătate - La început de an, veți suferi o ușoară devitalizare, slăbiciune și probleme medicale, în special în zona gâtului. Aportul de vitamine și mișcarea pot rezolva problemele înainte ca ele să se transforme în complicații. Vara va fi o bună perioadă de schimbare a obiceiurilor toxice și de începere a unei vieți aproape sportive.

Iubire - Pot apărea schimbări semnificative în domeniul iubirii, mai ales când vine vorba de cei singuri, aflați în căutare de parteneri. Pentru cei aflați în mariaj, impactul instabilității va afecta legăturile de familie, relațiile, comunicarea cu copiii și prietenii, precum și relațiile cu conducerea, aliații sau colegii.

Bani - În prima lună din an, lucrurile vor merge mai încet, apoi se vor debloca energiile, veți avansa și veți primi un răspuns pozitiv de la alții. Veți câștiga atunci stabilitatea mult așteptată, angajamentele vor deveni un fenomen permanent, iar în a doua jumătate a anului, veniturile pot crește semnificativ.

CAPRICORN

Sănătate - Pe timpul iernii, ar fi bine să acordați o atenție deosebită la greutate și cântar, altfel, în primăvară, lipsa de vitamine se va face simțită și s-ar putea să vă vulnerabilizeze și o răceală. Însă mișcarea regulată, aerisirea casei, eliminarea obiceiurilor proaste vă vor ajuta să vă recuperați rapid. Nu ar trebui să uitați de descărcările emoționale și bine-ar fi să vă organizați timp pentru activități culturale.

Iubire - Relația profesie-familie are o încărcătură deosebită, stabilitatea primei aducând liniștea din casă. Mulți nativi vor avea oportunități bune de a întemeia o viață de familie, de a-și găsi un adevărat suflet pereche. Relațiile cu rudele apropiate și cei mai buni prieteni vor curge, de asemenea, în armonie, înțelegere reciprocă și mulțumire.

Bani - Suișurile și coborâșurile nu vor lipsi de prin buzunarele voastre, nu că n-ați câștiga bine, ci că se vor ivi cheltuieli mari legate de necesitățile corpului vostru. Poate fi vorba de un tratament, de promovarea sănătății, de vizite la cosmetică, fitness, sport, un stil de viață mai activ și o alimentație mai sănătoasă.

VĂRSĂTOR

Sănătate - Exercițiile regulate din fiecare dimineață vor avea un efect excelent asupra stării de bine și vă vor ajuta la menținerea tonusului, însă nu este recomandat efortul fizic greu pentru că există riscul de probleme articulare. Suprasolicitarea poate conduce la lipsa de randament, dar și la stări de epuizare sau de apatie.

Iubire - Afectivitatea, sentimentele, ce oferiți și cât primiți trebuie să fie preocupări esențiale. Relațiile în care există iubire vor rezista oricărui test, însă în celelalte prăpastia se poate adânci, micile minciuni pot deveni mari, iar ochii se vor aținti spre alte zări, mai ales dacă duc spre colege sau colegi.

Bani - A face curățenie înseamnă și o rescriere în sensul pozitiv a traseului fluxului vostru de numerar. Se pot restabili relații de afaceri rupte anterior, se pot forma altele noi în străinătate sau cu oameni de altă naționalitate. Din vară, atenție la parteneriate sau la modul de organizare a muncii. Va fi nevoie de restrângerea cheltuielilor și de neimplicarea în investiții riscante.

PEȘTI

Sănătate - Pe termen lung, va fi nevoie de o mai mare atenție acordată vouă înșivă. Se va impune eliminarea viciilor și obiceiurilor proaste, adică schimbarea regimului de viață într-unul mai sănătos. Dacă organismul vă dă semnale, dacă vă veți simți rău, cereți sfatul medicului și nu lăsați boala să se agraveze.

Iubire - Afectiv, în prima parte a anului veți deveni responsabili și vă veți confrunta cu realitatea care demonstrează că nu toți oamenii sunt așa cum v-ați imaginat. Trebuie să faceți o selecție mai riguroasă și să vă eliberați de persoanele abuzive, toxice, invidioase ori geloase.

Bani - Pe de-o parte vă puteți crește veniturile, dar pe de alta pot crește și cheltuielile. De aceea, nu se poate spune că o să aveți un an neted din punct de vedere financiar. Va fi nevoie de efort și chibzuință pentru a menține stabilitatea. (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu