Vremea în perioada 11-22 ianuarie

Distribuie pe:

Vremea va rămâne oscilantă în următoarele două săptămâni, în aproape toate regiunile, iar probabilitate de apariție a ploilor va fi mai ridicată în zilele de 11 și 12 ianuarie, cu mențiunea că în zonele montane, precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare, conform prognozei publicată, luni, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 11-22 ianuarie.

În Transilvania, pe parcursul celor două săptămâni, temperaturile maxime medii nu vor avea oscilații semnificative și se vor încadra între 5 și 8 grade. Temperaturile minime medii, în prima săptămână, vor avea ușoare fluctuații de la o zi la alta și se vor încadra între -1 grad și 3 grade, iar în a doua săptămână nu vor avea variații semnificative și vor oscila între -2 și 0 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată pe data de 11 ianuarie.

La munte, vremea se va răci ușor și treptat până în data de 13 ianuarie, iar mediile maximelor vor coborî de la 2 spre -2 grade, în timp ce minimele vor oscila de la -2 până la -6 grade. După acest proces, regimul termic va deveni oscilant, astfel că valorile diurne vor fi între -1 grad și 2 grade, iar cele nocturne de la -6 la -2 grade. Precipitațiile își vor face apariția în aproape tot intervalul estimat. (Agerpres)

Lasă un comentariu