Zodiile și compatibilitatea

Distribuie pe:

Cu toții am avut ocazia să constatăm că în preajma unor persoane ne simțim foarte bine și în largul nostru deși de-abia le-am cunoscut, pe când în preajma altora nu ne putem adapta și abia așteptăm să ne îndepărtăm de ele.

Astrologica.ro ne asigură că astfel de reacții sunt absolut firești, iar diferența o face afinitatea sau respingerea dintre anumite zodii. Iată cum ne putem alege partenerul, astfel încât nimeni să nu aibă de suferit.

Berbecul - Dacă vrei un partener să îți meargă la suflet, caută-ți un Săgetător. Mai merită o șansă cei născuți în zodiile Gemeni și Balanță. Însă specialiștii te atenționează să eviți Scorpionul, Racul și Fecioara, dacă ții la echilibrul tău interior.

Taurul - Nu e de mirare că un nativ al zodiei Taur este încăpățânat. El face în general cam tot ce își propune. Dacă îți cauți un partener ideal din punct de vedere al zodiacului, caută între cei născuți sub semnul Capricornului. Nu îți va fi rău nici lângă o Fecioară sau un Rac. Cele mai nepotrivite legături sunt cu Leul, Vărsătorul și Săgetătorul.

Gemenii - Sunt oameni amuzanți, puși pe șotii, care iubesc viața și distracția. Fac echipă ideală cu Balanțele, Săgetătorii și Vărsătorii. Gemenii sunt total incompatibili zodiacal cu Capricornii și cu Taurii.

Racul - Un astfel de nativ caută simplitatea, nu îi plac deloc complicațiile. Se va înțelege cel mai bine cu zodiile Scorpion, Pești și Fecioară. Racul e bine să stea cât mai departe de Gemeni, Săgetător și Leu. Aceștia sunt mult prea independenți și expansivi pentru tradiționalul Rac.

Leul - Leii se înțeleg de minune cu Săgetătorii, Vărsătorii și Gemenii. Dacă ești în această zodie solară, stai departe de conservatorii nativi Capricorn, Taur și Fecioară.

Fecioara - Fecioara este o zodie tranșantă, care nu acceptă dizarmonii în viața sa. Nativii aceștia născuți la finalul verii sunt puși pe treabă. Muncă și iar muncă, disciplină și rigoare. Sunt valorile lor de preț. O Fecioară va face echipă bună cu un Taur sau un Scorpion. Însă e bine să stea departe de Săgetător, Gemeni și Vărsător, este o incompatibilitate uriașă, de nerecomandat.

Balanța - Cochetele Balanțe vor rezona la maximum cu alte Balanțe. Vor face echipă bună și cu Berbecul sau Vărsătorul. Cele mai nerecomandate asocieri sunt cu reprezentanții Fecioară și Capricorn.

Scorpionul - Dacă te-ai născut toamna târziu, caută-ți un partener care îți înțelege profunzimea, cineva precum un nativ din zodia Peștilor sau un nativ din zodia Racului. Ei sunt cei care pot naviga în marea ta de emoții. Stai departe de un alt Scorpion, ies scântei, e conflict de orgolii. Nu te aventura lângă un Leu sau lângă un Vărsător, este compatibilitate astrologică zero.

Săgetătorul - Săgetătorul face un cuplu de aur cu Berbecul. Împreună sunt imbatabili. Acești nativi sunt foarte sociabili. Se înțeleg în general cu toți, însă echipa de aur o vei face cu un Berbec. Cei lângă care se lasă cu scântei sunt nativii Capricorn, Taur și Pești.

Capricornul - Acest nativ serios și responsabil nu agreează persoanele prea expansive, puse mereu pe șotii. Face echipă bună cu Taurul, echipa ideală chiar. Se va înțelege foarte bine cu o Fecioară sau cu un alt Capricorn. Însă e bine să evite Leii, Gemenii și Săgetătorii, n-au nimic în comun și se calcă pe nervi reciproc.

Vărsătorul - Un alt Vărsător este cel care îl va înțelege perfect. De asemenea, face un cuplu reușit cu un nativ din zodia Balanței sau cu unul din zodia Gemenilor. Incompatibilitate majoră o are Vărsătorul cu un Scorpion.

Pești - Deschiși, artiști și iubăreți, Peștii se înțeleg de minune cu Scorpionii și Racii. Gemenii, Săgetătorii și Leii le vor frânge inima, așa că trebuie să stea departe de acești nativi, căci pot aduce în viață lor nefericire, dezamăgire și durere.

Lucreția Pop

Lasă un comentariu