Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș va avea un nou Director Medical

Distribuie pe:

Începând cu data de 3.02.2023, doamna dr. Szekely Edit va ocupa funcția de Director Medical interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, numită prin ordin al ministrului Sănătății.

Dr. Szekely Edit este medic primar medicină de laborator și medic primar microbiologie medicală, Doctor în Medicină și conferențiar universitar la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, Membru în Comisia pentru Microbiologie medicală a Ministerului Sănătății.

Dr. Szekely își desfășoară activitatea ca medic în cadrul Compartimentului de microbiologie a Laboratorului de Analize Medicale a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, începând din anul 2005.

Doamna dr. Szekely are o experiență bogată în derularea proiectelor, unul dintre acestea fiind Proiectul “Întărirea capacității instituționale pentru controlul infecțiilor spitalicești și gestionarea consumului de antibiotice în România”, implementat de Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, București (INBI MB), în calitate de Promotor al proiectului, Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș având calitate de Spital Pilot.

Echipa de management a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș mulțumește domnului Dr. Vasile HABOR pentru perseverența, dedicarea și seriozitatea cu care și-a desfășurat activitatea în calitate de Director Medical.

Biroul de presă

Lasă un comentariu