Liga Studenților Români din Străinătate: Înscrierile pentru Gala LSRS - până pe 8 martie

Distribuie pe:

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) a anunțat, luni, extinderea concursului din cadrul Galei LSRS din acest an și a precizat că înscrierile pentru premiile de excelență academică se pot face până pe data de 8 martie.

“Înscrierile pentru Premiile LSRS pentru Excelență Academică sunt acceptate până pe 8 martie 2023, ora 23.59, și se realizează exclusiv online la https://lsrs.ro/gala-lsrs-2023/, de unde puteți afla și regulamentul detaliat al concursului, procedura de aplicare sau criteriile de eligibilitate/jurizare”, a informat LSRS într-un comunicat, preluat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, scopul concursului este de a recunoaște și promova simultan excelența tinerilor români, plecați la studii în afara țării.

Premiile sunt acordate pentru reușite în diverse sfere, precum cea academică sau implicarea studenților în comunitate. Cele 8 Categorii de Premii se împart în trei Academice: Premiul Științe Umaniste, Premiul STEM, Premiul Științe Socio-Economice (diferențiate pe nivelul de studii: Licență, Master, Doctorat și Postdoctorat) și cinci Speciale: Premiul “Construim Prezentul”, Premiul Studentul Român al Anului din Cadrul ERASMUS, Premiul Studentul Anului în România, Premiul “Inovăm Viitorul”, Premiul pentru Arte.

“În data de 19 mai, Liga Studenților Români din Străinătate își propune să aducă studenții și absolvenții români de pretutindeni înapoi acasă pentru a le premia și recunoaște, la nivel național și nu numai, eforturile depuse pe parcursul studiilor în străinătate”, susține LSRS.

Lasă un comentariu