Noapte albă pe străzile Târgu Mureșului pentru Sylevy Cleaning, noul operator de curățenie stradală

Distribuie pe:

Sylevy Cleaning, noul operator de curățenie stradală din Târgu Mureș a publicat, pe pagina sa oficială de Facebook, mai multe imagini, din diferite zone ale orașului unde lucrătorii săi au început să opereze. Au fost publicate imagini încă de la miezul nopții de 15/16 martie, din centrul orașului, din zona Gării, intersecția Fortuna, str. Gheorghe Doja, 22 Decembrie 1989 - Revoluției (7 Noiembrie), Parc Eon pe Pandurilor, parc Înfrățirii precum și din alte zone.

“Este miezul nopții dar după cum se poate vedea suntem la datorie. Am început salubritatea stradală a municipiului Târgu Mureș. Știm că nu va fi ușor pentru că am văzut cu toții că din diverse motive această curățenie stradală nu a funcționat foarte bine până acum. Am încredere în colegii mei și îmi doresc ca foarte repede să ajungem la un nivel de curățenie corespunzător, așteptat de cetățeni. Toți târgumureșenii însă trebuie să știe că ridicarea deșeurilor menajere nu intră în atribuțiile noastre, noi ocupându-ne doar de curățenia stradală ceea ce înseamnă - măturat străzi, trotuare, golit coșuri de gunoi stradale etc.”, a declarat Ilyes-Toth Botond managerul executiv al companiei Sylevy Cleaning.

Reprezentanții societății au transmis cetățenilor și prin intermediul rețelelor sociale faptul că nu au în atribuții ridicarea gunoiului menajer. Această activitate face obiectul exclusiv al operatorilor contractați de ADI Ecolect pentru Zona 2 din care face parte și municipiul Târgu Mureș.

Sylevy Cleaning a lucrat pe parcursul întregii nopți (prima de operare de la semnarea contractului) efectuând activități de curățare a străzilor, parcurilor aleilor, spălare a străzilor din oraș și ridicare a prafului și noroiului adunat peste iarnă.

“Ne bucurăm, că din nou, putem lucra pentru orașul nostru, pentru Târgu Mureș. Și noi ca și cetățeni ai comunității locale ne dorim un oraș curat. Chiar dacă vremea nu este una favorabilă, oamenii sunt la datorie. Trotuarele, șoselele, aleile, orașului, toate trebuiesc curățate. Nu ne luăm angajamente, nu promitem “marea cu sarea” dar vă asigurăm de întreaga noastră implicare și buna credință”, au comunicat reprezentanții societății. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu