Târgu Mureș: Femeie de 86 decedată în urma unui incendiu

Distribuie pe:

O femeie în vârstă de 86 de ani a fost găsită decedată de pompieri după ce au stins incendiul care a cuprins casa acesteia din Târgu Mureș, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mureș.

“În urma unui apel primit prin D.I.A.U. 112, pompierii Detașamentului Târgu Mureș au intervenit în jurul orei 4.00, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică de intervenție și salvare de la înălțimi, o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și o ambulanță SMURD B2, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Municipiul Târgu Mureș, strada Podeni. Ajunse la fața locului echipajele au constatat faptul că incendiul se manifesta pe o suprafață de 100 mp la acoperișul casei și în interiorul acesteia, cu flacără deschisă și degajări de fum, prezentând pericolul de propagare la imobilul învecinat. S-a acționat prompt pentru limitarea propagării, localizarea și lichidarea incendiului. Din nefericire, la intrarea în imobil a fost identificată o victimă de cod negru, sex feminin, în vârstă de aproximativ 86 de ani, care prezenta arsuri”, precizează sursa citată.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de aparatele de gătit (aragaz). (Agerpres)

Lasă un comentariu