Magazin online cu produse românești

Distribuie pe:

Susținerea producătorilor locali a găsit ecou și în mediul online. Astfel, pentru promovarea și comercializarea produselor românești, a fost creat site-ul bunromanesc.ro. Conform inițiatoarei, principalul criteriu de selecție a fost gustul produselor și calitatea produselor, calitatea fiind testată de echipa bunromanesc.ro.

“Prin bunromanesc.ro dorim să promovăm produsele românești și să aducem în peisajul pieței din România o atenție specială micilor producători care pot crea produse de calitate premium. Vor fi ediții limitate de produse, create în mod special din componente naturale și cu cât mai puțini aditivi, fie că vorbim de produsele alimentare, produse de îngrijire personală sau curățenie.

Gama de produse oferite în acest moment include produse alimentare precum zacusca, dulceața, siropuri, ulei, făină; vinuri; produse cosmetice, săpunuri naturale, creme, detergenți de rufe și vase, balsam de rufe, produse de îngrijire casa, dar și produse meșteșugărești precum produse din lemn, costume populare și produse croșetate manual”, spunea Diana Pârvulescu, fondator bunromanesc.ro.

Conform declarației prim-ministrul Nicolae Ciucă, Guvernul va continua să implementeze politici de susținere a agriculturii și a producătorilor români și i-a îndemnat pe români să consume produse fabricate în țara noastră.

B.B.

Lasă un comentariu