ISU Mureș la datorie

Distribuie pe:

Marți noapte, în jurul orei 00.30, pompierii Detașamentului Reghin au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, în cooperare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Gurghiu, Hodac și Ibănești, în urma izbucnirii unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Gurghiu. La sosirea forțelor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la nivelul casei de locuit, echipajele intervenind pentru limitarea propagării incendiului și pentru lichidarea tuturor focarelor aprinse. A fost afectată o suprafață totală de circa 90 mp. Nu s-au înregistrat victime surprinse de incendiu.

Marți dimineață, în jurul orei 8.00, în urma unui apel primit prin SNUAU 112, pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină în municipiu Târgu Mureș, în urma producerii unui incendiu în interiorul unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc de pe strada Tineretului. La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, echipajele constatând faptul că incendiul se manifesta izolat, în interiorul băii apartamentului, la nivelul unui ventilator, fără flacără, doar cu degajări mari de fum. Incendiul a fost lichidat la scurt timp, pompierii intervenind și pentru ventilarea încăperilor inundate cu fum. La momentul izbucnirii incendiului, în interiorul apartamentului nu se afla nicio persoană, iar situația nu a impus evacuarea locatarilor din bloc. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit.


Marți, Detașamentul de Pompieri Târnăveni a intervenit în jurul orei 14.00, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la nivelul unei case de locuit din localitatea Băgaciu. La sosirea forțelor la fața locului s-a constatat faptul că incendiul se manifesta mocnit la nivelul acoperișului casei de locuit, pe o suprafață de circa 10 mp, fără posibilitate de propagare. Pompierii au lichidat incendiul la scurt timp, în aceste momente acționând pentru cercetarea zonei în vederea identificării eventualelor focare rămase aprinse. Nu s-au identificat victime.
ISU Mureș

Lasă un comentariu