George Simion, la Târgu Mureș: “O să citiți că George Simion nu este președintele AUR. O minciună, ca multe altele”

Distribuie pe:

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a declarat, vineri, la Târgu Mureș, în timpul lansării programului de guvernare propus de partid, că informația potrivit căreia nu ar mai fi liderul acestuia în urma unei hotărâri judecătorești ar fi “o minciună, ca multe altele”.

“Deschizând acum televizoarele, o să citiți că George Simion nu este președintele AUR, că e o sentință. Gata, s-a anulat totul, nici nu mai existăm. O minciună, ca multe altele, pe care le-ați auzit în ultimele două-trei luni. Că am fost eu la Cernăuți în 2011 și m-am întâlnit acolo cu un rus (....) N-am fost în Cernăuți în 2011. Pe măsură ce ne vom apropia de anul 2024, care este decisiv, pentru că e pentru prima oară când au loc toate alegerile deodată, în același an, și poate reprezenta începutul reconstrucției României, veți auzi despre noi vrute și nevrute. Am fost la începutul lunii acesteia într-un sat sărac din Dolj. I-am promis unui om, care își creștea singur copilul, o văcuță și deja au început să se agite. Simion nu s-a ținut de cuvânt, nu a dat vaca. Am achiziționat-o acum două săptămâni, așteptau colegii de la Dolj să meargă să o ducă respectivei familii”, a declarat George Simion.

Alianța pentru Unirea Românilor a prezentat, vineri, în cadrul unui eveniment organizat la Târgu Mureș, programul de guvernare AUR în 15 puncte, intitulat “Reconstruim România”.

“Noi am făcut o formațiune politică acum 3 ani, Alianța pentru Unirea Românilor. Am dus-o în Parlament, când cei care au distrus România nici nu auziseră de noi sau nu ne dădeau vreo șansă și acum suntem la Mureș, în fața dumneavoastră, în postura de primă principală forță de opoziție în 2024. Ori vor câștiga ei, cei pe care i-ați văzut și cei care, împreună sau separat, au condus România - și dacă se va întâmpla asta, românii vor merge să pună ștampila pe ei sau vor pune ștampila pe AUR. Acestea sunt cele două opțiuni pe care le au românii în 2024 (...) De aceea, cele 150 de măsuri cuprinse în acest scurt program de guvernare sunt supuse dezbaterii publice până la începutul lunii septembrie”, a precizat George Simion. (Agerpres)

Lasă un comentariu