Cele mai incompatibile cupluri din zodiac

Distribuie pe:

Indiferent de zodia în care ne-am născut, fiecare dintre noi poate fi un partener perfect în cuplu, însă există cazuri în care o ciocnire imposibilă de personalități poate transforma relația într-un coșmar.

Astrologica.ro ne prezintă cele mai incompatibile zodii, în care partenerii scot la suprafață, reciproc, tot ceea ce este mai rău în celălalt, relația dintre ei devenind un război continuu.

Berbec și Taur - Berbecul și Taurul pot fi prieteni grozavi, dar când vine vorba de relații romantice, cei doi nu se înțeleg deloc. Pe de o parte, Berbecul nu suportă să lase pe nimeni pe locul din față, iar pe de altă parte, Taurul este încăpățânat și nu suportă ca ideile lui să fie contestate. Cei doi formează o combinație deosebit de toxică de oameni cărora le place să dea sfaturi, dar nu și să le primească. Pentru a înrăutăți lucrurile, atunci când va veni timpul ca relația să se încheie, Berbecul se va retrage la vechile obiceiuri și va încerca să se facă nevăzut, în timp ce Taurul va cere explicații. Acest lucru va duce la dispute nesfârșite, fără niciun rezultat util.

Taur și Gemeni - Taurul și Gemenii sunt nepotriviți în aproape toate privințele, în special în privința răbdării. În timp ce Taurul este cunoscut pentru că poate gestiona aproape orice situație, Gemenii au nevoie de schimbare și stimulare constantă pentru a fi entuziasmați. Acest lucru poate duce la una dintre acele relații în care Gemenii fac tot ce le stă în putere pentru a-l determina pe Taur să se despartă de ei, în timp ce Taurul așteaptă ca relația să se îmbunătățească. În cele din urmă, ambii își pierd timpul.

Gemeni și Capricorn - Când Gemenii iubitori de distracție și lipsiți de angajare intră într-o relație cu Capricorni de încredere, care întocmesc liste cu lucruri de făcut, rezultatul nu poate fi decât un dezastru. Gemenii se bucură de spontaneitate, în timp ce Capricornii o disprețuiesc, ceea ce înseamnă că este aproape imposibil să planifici o întâlnire de care ambele semne să se bucure. În timp ce Capricornii vor să ajungă la restaurant cu zece minute mai devreme (pentru că așa scrie pe rezervare), Gemenii preferă să sară peste cină pentru a se plimba prin parc. Dorințele unuia îl fac pe celălalt să se simtă mereu frustrat, fără nicio bucurie.

Rac și Vărsător - Racul și Vărsătorul sunt programați să se dea cap în cap la fiecare nivel. Racul urăște să fie corectat, iar Vărsătorului îi place să corecteze. Racul tânjește la independență, în timp ce Vărsătorul prețuiește activitățile de grup și viața socială. Racul nu vrea altceva decât să stea acasă pe rețelele de socializare, iar Vărsătorul preferă întâlnirile față în față. Orice relație dintre cei doi va exploda într-un torent de acuzații, întrucât o parte este prea rigidă, iar cealaltă prea liberă.

Leu și Scorpion - S-ar putea spune că nu există o potrivire mai proastă decât cea dintre Leu și Scorpion. În timp ce Scorpionilor le place să își petreacă zilele concentrându-se pe marile întrebări ale vieții, Leii își doresc un partener care să se concentreze pe un singur lucru, adică pe ei. Leii se simt îndreptățiți la multă atenție și laude, în timp ce Scorpionii sunt reticenți în a acorda laude. Pentru a înrăutăți lucrurile, Leii nu au nicio problemă să își activeze farmecul și să caute laude și atenție în altă parte, lucru care îl va înnebuni pe gelosul Scorpion. Această pereche este una dintre cele mai toxice din zodiac.

Fecioară și Pești - Toxicitatea unei perechi Fecioară - Pești se rezumă la un conflict central. Fecioara vrea ca Peștii să nu mai fie cu capul în nori, iar Peștii vor ca Fecioara să li se alăture. Deși funcționează grozav ca prieteni, este mai puțin probabil să funcționeze într-o relație romantică, unde este posibil ca ambii să devină pur și simplu frustrați. Ce visător dorește să fie scos din lumea lui pentru a vorbi despre facturi? Cel mai bine este ca aceste două zodii să rămână doar prietene.

Balanță și Fecioară - Aceasta este una dintre acele situații în care fiecare scoate la iveală ce este mai rău în celălalt. Fecioara critică, iar Balanța nu pare de încredere în ochii Fecioarei. Ambele zodii au tendința de a-l enerva pe celălalt, ceea ce duce la un comportament toxic și certuri interminabile.

Scorpion și Leu - Aroganța caracteristică Leului va fi prea greu de suportat pentru Scorpion, ceea ce duce la ciocniri aproape constante între cei doi. Având în vedere flerul emoțional exploziv al ambelor semne, cuplul se ceartă în mod constant, inclusiv atunci când iese cu prietenii. Toxicitatea lor le afectează apoi și relațiile cu prietenii, care sunt mai puțin încântați că trebuie să îi vadă mereu în luptă.

Săgetător și Pești - Una dintre trăsăturile Peștilor este capacitatea lor de a purta ranchiună pentru o perioadă foarte lungă, în timp ce Săgetătorul este un semn extrem de iertător. Ei nu vor înțelege de ce Peștii vor să reînnoiască lupta. Acest lucru duce la o mulțime de neînțelegeri fără sfârșit, care se inflamează cel puțin o dată pe lună, deoarece nu sunt niciodată rezolvate cu adevărat.

Capricorn și Balanță - Deși ambele zodii sunt atrase de o viață sexuală intensă, când vine vorba despre relația dintre ei, atracția pur și simplu nu există. Este foarte probabil ca ei să înceapă ca prieteni, apoi să intre într-o relație de cuplu, când realizează că sunt total incompatibili. Capricornului îi este greu să comunice cu Balanța, ceea ce duce la o relație în care plictiseala devine supremul sentiment, care duce, inevitabil, la despărțire.

Vărsător și Taur - Vărsătorul și Taurul sunt foarte diferiți. Taurul va dori ca Vărsătorul să nu facă altceva decât să stea acasă cu el, făcându-l pe Vărsător să se simtă constrâns și frustrat. Vărsătorul poate fi cu adevărat distant, înnebunind Taurul și obligându-l să plece din relație cu inima zdrobită.

Pești și Berbec - Peștii urăsc să li se spună ce să facă, iar Berbecul nu iubește nimic mai mult decât să fie lider. Acest lucru ar putea duce la o relație foarte explozivă, deoarece cei doi încearcă să lupte pentru controlul unuia asupra celuilalt chiar și în cele mai mici lucruri. Până și alegerea unui restaurant va fi imposibilă. În plus, tendința Berbecului de a pune piciorul în prag nu va fi pe placul Peștilor, care vor păstra ranchiună pentru totdeauna. (Sursa foto: pexels.com)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu