Festivalul Național Mamaia, ediția aniversară

Distribuie pe:

A început Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, ediția aniversară - 60 de ani. Cântă, printre alții, Corina Chiriac, Aurelian Temișan, Gabriel Cotabiță, Cargo și Loredana.

Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia - 60 a adus pe scena din Piațeta Perla din Mamaia multe nume ale muzicii ușoare românești, alături de Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia, dirijată de Daniel Jinga, de vineri, 25 august, până duminică, 27 august, începând cu ora 19.00, anunță Agenția de presă Rador, care citează radio Constanța.

Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, ediția aniversară de 60 de ani, este transmis în direct pe TVR 2 și este prezentat de Liana Stanciu și de Aurelian Temișan. Vineri, 25 august, de la ora 19.00, pe scena din Piațeta Perla din Mamaia, au cântat Călin Geambașu, Florentina Ciuna, Narcisa Suciu, Xenti și Andreea Runceanu, Alexandra Ungureanu, Carmen Trandafir, Andrei Bănuță, Romanița Duminică, precum și K1, Direcția 5 și Holograf (recitaluri). Seara a fost completată de momente speciale: remember-uri Mihaela Runceanu și Mădălina Manole, decernări de trofee pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor care au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

Astăzi, 26 august, de la ora 19.00: Jazzy Jo, Anca Țurcașiu, Corina Chiriac și Horia Moculescu, Dani Ionescu, Proconsul, Anca Florescu, Gabriel Cotabiță, Aurelian Temișan (minirecital), Proconsul și Cargo (recitaluri). De asemenea, au loc decernări de trofee și remember-uri.

Duminică, 27 august, de la ora 19.00: Gabriela Atanasov, Călin Goia (Voltaj), Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Loredana, Sergiu Cioiu, Miki (K-pital), Ana Maria Roșu, Vlad Nicolici, precum și Voltaj și Loredana cu Banda Agurida (recitaluri).

Seara va fi completată cu momente speciale: remember-uri Mălina Olinescu și Laura Stoica, decernări de trofee pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor care au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

(Sursa foto: Facebook/ Corina Chiriac)

Lasă un comentariu