ISU Mureș la datorie

Distribuie pe:

• În noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1.30, Pompierii Detașamentului Târgu Mureș au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD în colaborare cu două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Mureș la un accident rutier produs în municipiul Târgu Mureș, pe strada Bernady Gyorgy. În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism cu cinci ocupanți (3 sex masculin și 2 sex feminin), care au fost preluați imediat de către echipajele medicale prezente la fața locului. În urma evaluării medicale, cele cinci persoane implicate au suferit leziuni minore, de cod galben, care au fost transportate la unitatea medicală. S-au asigurat măsuri specifice prevenirii incendiilor.

• Marți, în jurul orei 10.10, Pompierii Secției Sărmașu au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în localitatea Satu Nou, strada Principală. În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă, intrând într-un cap de pod. În autoturism erau doi ocupanți, care au fost imediat preluați de echipajul medical prezent la fața locului. În urma evaluării medicale, una dintre victime a suferit leziuni minore, de cod galben, iar ulterior a fost transportată la o unitate medicală.

• Tot marți, în jurul orei 11.00, Pompierii Punctului de Lucru Luduș au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în localitatea Cipău, strada Principală. În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă, intrând într-un stâlp de electricitate. În autoturism era un singur ocupant, care a fost preluat de echipajul medical prezent la fața locului. În urma evaluării medicale, victima a suferit leziuni minore, de cod verde. Circulația a fost blocată pe un sens de mers. S-au asigurat măsurile specifice prevenirii incendiilor până la sosirea unui echipaj de la Electrica.

ISU MUREȘ

Lasă un comentariu