Biblioteca Județeană Mureș - 110 ani de activitate

Distribuie pe:

Călătorie în lumea poveștilor

O reîntâlnire mult așteptată cu prietenii noștri, elevii clasei a IV-a C de la Școala Gimnazială “Dacia” și prof. înv. primar Ema Patrichi.

Copiii, cititori pasionați, ne-au împărtășit preferințele lor, iar noi le-am oferit cu plăcere cele mai noi cărți din colecția Secției pentru copii, ne spunea Anca Precup-Mătieș, responsabil Comunicare și Relații Publice la Biblioteca Județeană Mureș.

Pagini și coperți: Despre Povestea Cărții

Elevii clasei a II-a B de la Școala Gimnazială “Dr. Bernády György” din Târgu-Mureș, însoțiți de prof. înv. primar Sabău Lorina, au făcut o scurtă incursiune în istoria cărții, admirând, pentru prima dată, exemplare din cele mai vechi timpuri. “După ce am făcut împreună comparații între mai multe cărți, apărute în diferite perioade: carte veche și carte recentă, invitații noștri au aflat detalii despre moduri de a confecționa o carte și cum identificăm informațiile pe coperta sau pe pagina de titlu.

Cărțile realizate astăzi la bibliotecă vor fi completate cu toate informațiile primite în cadrul activității”, preciza Anca Precup-Mătieș.

Lasă un comentariu