Biblioteca Județeană Mureș - 110 ani de activitate - Decernare a distincțiilor

Distribuie pe:

Ceremonia de decernare a distincțiilor bibliotecii a fost încununată în acest an și de momentul festiv dedicat împlinirii celor 110 de ani de cunoaștere și inspirație.

Conform unei frumoase tradiții, Philobiblonul Mureșean înseamnă și recunoașterea rolului pe care COMUNITATEA și OAMENII îl au în viața Bibliotecii. Prin conferirea Distincțiilor PRO LIBRO SENATOR (din anul 1996) și PRO LIBRO SPE (din anul 2015), Biblioteca Județeană Mureș recunoaște EXCELENȚA.

Laureații anului 2023 au fost VASILE DUB - inginer electronist, caricaturist, cadru universitar, președintele comunității evreiești din județul Mureș; RUDOLF MOCA - actor păpușar la Teatrul Ariel, realizator de emisiuni la radio și televiziune; SARA-CAMELIA CODARCEA - elevă, clasa a IX-a, Colegiul Național “Al. Papiu Ilarian”.

Distincțiile sunt oferite unor personalități ale culturii, științei și artei, colaboratori constanți ai Bibliotecii, dar și unor tineri elevi, cu rezultate deosebite, a precizat Anca Precup-Mătieș, responsabil Comunicare și Relații Publice la Biblioteca Județeană Mureș.

B.B.

Lasă un comentariu