Horoscopul lunii decembrie 2023

Distribuie pe:

Ultima lună a acestui an și prima lună de iarnă va aduce multe provocări. Conform astrologica.ro, în decembrie 2023, nativii vor fi tentați să facă schimbări din dorința de a avea un viitor promițător.

Unele zodii trăiesc și gândesc în viitor, dar previziunile îi încurajează pe nativi să aibă răbdare. Își vor atinge obiectivele, dar... toate la timpul lor.

Berbec - În decembrie 2023, gândurile și sentimentele acumulate de-a lungul anului vor ieși la suprafață, motiv pentru care Berbecii se pot confrunta cu dureri puternice de cap sau cu migrene.

Indicat este ca ei să își lase mintea să se odihnească și să încerce exerciții de relaxare. După un an plin de agitație, Berbecii simt nevoia să se refugieze în casă, alături de jumătatea lor, iar acest lucru se întâmplă și pentru că își doresc să ofere multă tandrețe.

Dacă sunt singuri, indicat este să aibă grijă de sănătatea lor și să nu exagereze cu alcoolul, pentru că acesta poate lăsa să iasă la iveală diverse probleme rămase nerezolvate. Acest lucru ar putea strica sărbătorile nu doar pentru Berbeci, ci și pentru cei dragi lor. La final de lună, acești nativi își vor recâștiga optimismul care îi caracterizează, mai ales că intră în noul an sănătoși și cu portofelul plin. În plus, iubirea mult visată apare de unde nici nu se așteaptă, iar aceasta pur și simplu o să-i facă fericiți.

Taur - Conform horoscopului pentru luna decembrie 2023, Taurii se vor lăsa purtați de atmosfera de Crăciun și vor lăsa în urmă toate grijile. Unii nativi se vor întâlni cu vechii prieteni pe care nu i-au mai văzut de mult timp și se vor bucura împreună de multe petreceri nebunești. Cei singuri își vor descoperi o iubire din trecut, pe care nu doresc să o mai scape.

În luna decembrie, Taurii care au probleme în relația de cuplu vor reuși să aducă din nou armonia acasă, clarificându-și sentimentele. Se vor simți complet lipsiți de griji și nu vor ezita să își exprime trăirile, acest lucru ajutându-i să își regăsească echilibrul interior. Vor reface cu plăcere toate relațiile uitate și își vor întâlni cu drag rudele. Dar, dacă își vor reîntâlni prima iubire, nimic nu îi poate împiedica să o recucerească.

Gemeni - În luna decembrie 2023, nativii Gemeni vor reuși să răspândească bucurie tuturor celor din jurul lor, astfel încât toată lumea va fi fericită să îi vadă și va dori să petreacă timp cu ei. Indicat este ca Gamenii să se gândească puțin și la ei și să își ofere momente de liniște și relaxare.

Venus (planeta iubirii) îi încarcă pe nativi cu dragoste și energie și vor fi mereu preocupați de cei dragi.

De asemenea, vor fi gazde excelente în perioada sărbătorilor de iarnă, doar că ar trebui să înțeleagă și că acestea sunt, în principal, o sărbătoarea bunăstării afișate și să se răsfețe fără nicio urmă de vinovăție. Ei nu ar trebui să ezite nicio clipă să facă o escapadă doar cu partenerul și să se bucure de liniștea și tandrețea de care au nevoie. Oferă, la rândul lor, aceleași sentimente înălțătoare și sincere, iar acest lucru nu poate aduce decât fericire în cuplu.

Leu - În decembrie 2023, Saturn în Vărsător îi va ajuta foarte mult pe Lei, astfel încât aceștia să își bazeze acțiunile pe nevoile familiei lor. Nativii vor fi foarte conservatori în timpul sărbătorilor de iarnă și vor încerca să respecte toate tradițiile.

Această dorință îi va ajuta să își păstreze calmul, ceea ce va avea un efect benefic, mai ales asupra copiilor și a partenerului, care vor fi extrem de recunoscători pentru asta.

În prima jumătate a lunii, indicat este ca nativii Leu să evite eforturile fizice și șederile prelungite afară, deoarece sunt predispuși la boli și afecțiuni pulmonare. Chiar și o banală gripă ar putea să îi pună la pământ (pat) și să le strice sărbătorile, de aceea un pic de grijă față de ei înșiși nu va supăra pe nimeni.

În plus, cei dragi îi doresc alături pe nativii Lei, animați de toată energia de care sunt ei capabili.

Fecioară - Decembrie 2023 va fi o lună de bunăstare pentru nativii Fecioară. Ei vor găsi timp pentru activitățile creative și se vor relaxa din plin. În această perioadă, unii dintre ei vor fi mai introvertiți, așa că nu este cazul să se grăbească la evenimente mari, ca să nu intre într-o situație stresantă.

Benefic pentru Fecioare va fi timpul petrecut alături de cei dragi. Ele se vor simți în siguranță lângă persoanele iubite, iar acest lucru este exact cel de care au nevoie în această perioadă.

Totuși, Fecioarele trebuie să fie atente la unele certuri ce pot apărea cu rudele apropiate sau cu cele de care nu mai știau nimic de mult timp. Dacă pot să le ajute, să o facă, dacă nu, nicio pagubă, nici ele nu le-au susținut la nevoie. În această lună, pentru Fecioare, importantă este familia restrânsă, cu accent pe partener(ă) și mai puțin pe copii. Dacă soții sunt bine, și copiii lor vor fi bine.

Balanță - În decembrie 2023, nativii Balanță se vor bucura din plin că pot face pe cineva fericit, așa că vor exagera cu achizițiile și cadourile pentru sărbătoarea de Crăciun. În această perioadă, ele se pot aștepta și la unele surprize mai puțin plăcute, așa că indicat este să fie cu ochii în patru.

Este posibil ca nativii să aibă unele îngrijorări legate de certurile care ar putea apărea la întâlnirea cu rudele sau prietenii. Însă, chiar dacă acestea se vor întâmpla, este de preferat ca Balanțele să rămână pozitive și să rezolve problemele apărute cu diplomație.

Totuși, la sfârșitul lunii decembrie, s-ar putea ca nativii să se simtă copleșiți de melancolie și de gândul că a mai trecut (degeaba?!) un an. Fruntea sus, Balanțelor, grijile sunt nefondate. Influența Lunii va fi puternică, iar Balanțele vor intra în noul an cu dreptul, așa că e cazul să uite de îndoieli și să se bucure cât mai mult de Revelion.

Scorpion - La începutul lunii decembrie, Scorpionii nu se vor odihni nici măcar o clipă. În această lună, ar trebui să renunțe la tot ceea ce îi deranjează și să petreacă timp plăcut alături de familie.

Crăciunul este cel mai bun moment pentru consolidarea relațiilor cu familia, așa că nativii nu ar trebui să piardă această ocazie. Indicat este ca Scorpionii să își calmeze mintea agitată și să se concentreze pe pacea interioară. Acest lucru va fi benefic, atât pentru ei, cât și pentru persoanele din jurul lor.

Cum nici sănătatea și nici situația financiară nu le dau motive de îngrijorare, este momentul ideal ca Scorpionii să accepte fericirea simplă, alături de cei dragi. Dacă mai au îndoieli, trebuie să aibă răbdare, dar și credința că în viața lor va apărea iubirea la care tânjesc de mult timp.

Săgetător - În decembrie, Săgetătorii vor fi superactivi și agitați. Nu vor avea chef de întâlniri în familie și vor simți nevoia să meargă la munte sau chiar la marea furioasă și să își dea frâu liber energiei.

Totuși, nativii Săgetător ar trebui să evite stresul în această lună, deoarece vor fi predispuși la dureri de cap și la nivelul spatelui. Astfel, ei ar trebui să încerce să nu își faci griji pentru nimic și să se bucure de fiecare moment pe care îl va aduce această lună.

Sub influența lui Marte, Săgetătorii se pot supăra rapid din cauza tachinărilor venite de la rude și, în plus, vor simți multă presiune pentru a satisface așteptările membrilor mai în vârstă ai familiei. De această dată, nu se vor mai putea eschiva, vor fi obligați să ajute, deși nu sunt prea convinși că au vreo responsabilitate în acest sens. Ba da, au, și bine ar fi să se achite de ea, astfel încât să intre în anul 2024 “spălați” de păcate.

Capricorn - Deși Capricornilor nu le plac marile evenimente sociale, în decembrie 2023 pentru ei va fi puțin diferit. Sărbătorile, reuniunile de familie și petrecerile corporatiste îi vor face să iasă din zona de confort și, chiar dacă la început vor fi foarte neliniștiți, odată intrați sub influența lui Mercur, se vor bucura din plin.

În general, nativii Capricorn vor fi foarte mândri de ei luna aceasta, pentru că simt că se vor descurca cu brio cu toate îndatoririle și vor fi un sprijin masiv pentru cei dragi. Ce-i drept, îi ajută și situația financiară înfloritoare, dar și sănătatea. Totuși, cei apropiați nu ar trebui să profite de entuziasmul lor, pentru că “roata se întoarce”, iar ei vor descoperi că nimic nu îi poate salva de faptul că au pus interesul personal mai presus de iubire.

Vărsător - În decembrie 2023, Vărsătorii se află la extreme. Unii nativi se vor bucura de liniște și bucurie. Întâlnirile în familie vor fi mai mult sau mai puțin o datorie pentru ei, dar chiar se vor bucura cu adevărat de timpul alături de cei cu adevărat apropiați.

Pe de altă parte, luna decembrie va fi dificilă pentru alți nativi. Vărsătorii sunt, de obicei, neîmblânziți și impulsivi, așa că tradițiile și reuniunile de familie “obligatorii” îi deranjează și ei se pot manifesta cu îndârjire împotriva lor. Desigur, acest comportament poate provoca bârfe și poate înrăutăți relațiile dintre rude.

Vărsătorul nu își dorește decât să fie liber și să nu abuzeze nimeni de toleranța lui. Va petrece timp și cu rudele, dar nu mai mult decât din complezență, atât cât este necesar.

În luna sărbătorilor de iarnă, el simte nevoia să iubească, să fie răsfățat și să răsfețe la rândul lui, dar nu “la comun”, ci doar în prezența persoanei iubite. Până la urmă, își va atinge scopul.

Pești - În decembrie 2023, Peștii vor avea o stare de sănătate mai mult decât satisfăcătoare, din care rezultă o rară (pentru ei) bună dispoziție. Sărbătorile de iarnă vor fi o ocazie excelentă pentru Pești să își facă planuri pentru anul viitor. Indicat este ca ei să își imagineze unde ar vrea să se vadă peste un an și să se gândească bine cum să realizeze acest lucru. O astfel de planificare poate părea dificilă, dar datorită lui Mercur va fi mult mai ușoară.

De asemenea, indicat este ca Peștii să se gândească la relațiile lor și să analizeze temeinic în ce direcție vor să evolueze acestea. Este posibil ca printre “prietenii” lor să existe cineva care îi influențează negativ și care le răpește toată energia.

Cu toate acestea, Peștii trebuie să creadă în continuare în existența oamenilor buni, printre care și-ar putea descoperi sufletul pereche, astrele favorizându-l în acest sens. Curaj! (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: pexels.com)

Lasă un comentariu