“Dăruiește altfel”

Distribuie pe:

În perioada 11-15 decembrie tradiționalul eveniment caritabil denumit “Dăruiește altfel”, aflat la cea de-a opta ediție. Personalități cunoscute din orașul nostru vor îmbrăca ținuta de ospătar la Petry Urban Grill. Sumele strânse de ospătari ca și bacșiș vor fi donate de Asociația Rotaract Club Teka Târgu-Mureș pentru a ajuta familiile defavorizate să își plătească facturile.

Începând cu 2016, proiectul caritabil a fost organizat de mai multe ori, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, astfel că nu este pentru prima dată când personalități publice din Târgu Mureș își îmbracă șorțurile de chelner și ies din zona de confort pentru a-și uni forțele pentru o cauză nobilă. În acest an au preluat rolul de chelneri Kovács Róbert Zsolt, președintele curent, și Kato Zoltán, fostul președinte al clubului Rotaract Téka Klub; Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș, Kovács Mihály Levente, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, Birtalan István, director Locativ S.A., și Frunda Csenge, lider al grupului UDMR; Sánta Szabolcs și Borșa Alin, căpitan și jucător al echipei de baschet CSM Târgu Mureș; Zsigmond István, fondator 112 Coffe & Co. și Călin Ignat, fondatorul berii artizanale “Bere NOAH”, Nagy István și Jeszenszky Attila de la Rotary.

Pentru a identifica familiile nevoiașe, Rotaract a cerut ajutorul Asociației Solidaris, care administrează și o linie telefonică de asistență, iar cei care sunt defavorizați sau cunosc astfel de persoane pot suna la numărul de telefon 0265-555-555. Se va întocmi o bază de date cu persoanele aflate în dificultate și vor încerca să ajute cât mai multe persoane, în funcție de sumele care se vor strânge. Pentru programul complet, chelnerii și datele evenimentului, cei interesați pot accesa https://fb.me/e/3WBJWe79T sau suna la 0770-225-226 pentru a rezerva o masă, informează Biroul de presă al Clubului Rotaract Téka.

B.B.

Lasă un comentariu