Zilele Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș “Creativitate prin creatori de conținut”

Distribuie pe:

Astăzi, 13 decembrie, ora 12, în Aula Magna, Facultatea de Științe și Litere “Petru Maior”, UMFST “G.E. Palade” Târgu Mureș, organizează evenimentul “Creativitate prin creatori de conținut”, care se va bucura de prezența a patru invitați îndrăgiți de publicul larg: Nicu Mihoc, actor (principal în serialul “Groapa”, de la PRO TV), Tony Mott, scriitoare (cunoscută publicului larg și prin parcursul avut în cadrul show-ului televizat “America Express”), Vlad Flueraru, artist hip hop (parte din grupul de artiști de la Okapi Sound, fost student al Facultății de Științe și Litere “Petru Maior”), Ioana Porav, o fotografă apreciată, specializată pe luxury products (produse de lux).

Studenții se vor mai întâlni cu scriitoarea Tony Mott la un workshop de scriere creativă și joi, 14 decembrie, la Biblioteca de Științe și Litere, se arată pe pagina oficială de Facebok a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș . (B.L.)

Lasă un comentariu