CUM NE ALEGEM PARTENERUL ÎN FUNCȚIE DE ZODIA NOASTRĂ

Distribuie pe:

Deși poate fi dificil să ne dăm seama ce gen de partener este potrivit pentru noi, astrologica.ro ne sfătuiește să aruncăm mai întâi o privire atentă asupra propriilor trăsături de personalitate pentru a afla cine ni se potrivește și de cine ar trebui să stăm departe.

Berbec - Este indicat să stai departe de persoanele indecise și nu foarte motivate. Încrederea ta în sine și caracterul încăpățânat nu îți vor permite să fii tras(ă) în jos de astfel de oameni. Cu siguranță, aceștia nu te vor ajuta la nimic și îți pot limita țelurile mărețe în mod inutil.

Tu dai dovadă de pasiune, ambiție și chiar de o anumită determinare. Să deții controlul asupra situațiilor îți aduce bucurie, așa că nu ezita să cauți parteneri care îți prețuiesc ambiția și care te sprijină.

Taur - Tu cauți stabilitate și angajament în relații. Ești practic și fiabil, așa că te aștepți ca și partenerul tău să fie la fel. Prin urmare, este indicat să eviți o persoană nesăbuită și instabilă.

Un partener ideal ar trebui să aibă grijă de tine și să facă planuri pentru viitor care să te includă, pentru a-ți oferi un sentiment de siguranță. Dacă nu te poate face să te simți în siguranță, nu merită timpul și interesul tău.

Gemeni - Datorită flexibilității și deschiderii tale către schimbare, ar fi înțelept să eviți persoanele prea serioase și prea rigide. Cineva care este previzibil și inflexibil ar putea să te facă să te simți restricționat(ă) și să îți ia relaxarea cu care mergi prin viață.

Pari a fi comunicativ(ă), plin(ă) de viață și lipsit(ă) de griji. Chiar și în situații grave, ești capabil(ă) să creezi o atmosferă pozitivă. Așadar, caută parteneri care îți apreciază natura plină de viață și sunt, de asemenea, deschiși la lucruri noi.

Rac - Te lași influențat(ă) foarte mult de emoțiile tale și poți pierde ocazional controlul asupra lumii tale interioare. Cauți pe cineva care să te țină cu picioarele pe pământ și să îți dea un sentiment de stabilitate.

Durează ceva timp să ieși din carapacea ta și să te deschizi cuiva, pentru că porți o vulnerabilitate profundă în tine. Atunci când te dezvălui, îi arăți partenerului tău o loialitate excepțională. Prin urmare, este indicat să evitați persoanele care sunt impulsive și instabile.

Leu - Ai tendința să fii mereu în centrul atenției. Este important să găsești pe cineva care să te pună pe un piedestal și să îți admire calitățile. Dacă cineva nu te tratează ca pe o regină (un rege), nu este potrivit pentru tine.

Ai nevoie de toată atenția partenerului tău, iar acesta ar trebui să poată accepta că vrei să fii în centrul atenției. Evită oamenii care încearcă să îți fure lumina reflectoarelor sau să îți ia fața.

Fecioară - Ești calculată și mereu în fruntea lucrurilor. Din cauza dorinței tale de onestitate și consecvență, este indicat să eviți oamenii care sunt “fugari” și iresponsabili. Nu vrei să fii cu cineva care se așteaptă ca tu să cureți mizeria în urma lui.

De asemenea, ai o natură deosebit de practică și analitică. Așadar, caută un partener care este la fel de responsabil și de încredere ca tine.

Balanță - Adesea, dai dovadă de toleranță și te străduiești pentru armonie. Evită orice persoană care nu își respectă cuvântul și care apoi încearcă să profite de natura ta îngăduitoare. O astfel de persoană nu merită să facă parte din viața ta.

Caută pe cineva de încredere și care își ține promisiunile, care să nu te dezamăgească și să nu te trădeze sau mintă. Ai nevoie de un partener care să te sprijine atunci când lucrurile devin dificile.

Scorpion - Asigură-te că nimeni nu intră în viața ta fără să te întrebe și să încerce să te schimbe. Este important să nu trebuiască să pleci capul în fața nimănui. Te caracterizează loialitatea, curajul și pasiunea, care uneori pot duce la o anumită încăpățânare.

De asemenea, ești cunoscut(ă) pentru natura ta secretă și misterioasă. Persoana potrivită te va accepta așa cum ești.

Săgetător - Curiozitatea ta te duce adesea în locuri nebănuite și s-ar putea ca uneori să simți un dor profund de a călători. De asemenea, zodia ta se caracterizează printr-o mare flexibilitate și un caracter liber.

Evită oamenii care sunt sufocanți, geloși sau încăpățânați, deoarece ți-ar putea răpi sentimentul de libertate care este atât de important pentru tine. În schimb, caută parteneri care îți prețuiesc deschiderea și independența.

Capricorn - Astrele îți recomandă să eviți persoanele impulsive, care pot interfera cu obiectivele tale personale și profesionale sau care încearcă să te limiteze. Ar trebui să acorzi o atenție deosebită acestui lucru și să stai departe de astfel de oameni, deoarece aceștia ți-ar oferi prea puțin spațiu pentru a lua propriile decizii.

Ești cunoscut(ă) pentru independența ta puternică și pentru autocontrol. De aceea, este important să ai alături pe cineva care să respecte aceste calități și să te lase să mergi pe drumul tău.

Vărsător - Astrele îți recomandă să stai departe de oamenii dominanți, care ar putea încerca să te împiedice să profiți la maximum de viața ta. În schimb, alege parteneri care îți prețuiesc libertatea și te încurajează să fii tu.

Zodia ta este caracterizează prin putere și independență, așa că persoana iubită ar trebui să îți respecte această trăsătură. Puțin îți pasă de ceea ce fac alții și nu accepți să fii controlat(ă) de oricine sau de orice, chiar dacă asta te împiedică să legi relații strânse.

Pești - Meriți pe cineva care îți prețuiește bunătatea și compasiunea. Căută un partener care să îți răspundă în același mod și care să îți respecte trăsăturile pozitive. Tu dai dovadă de compasiune și înțelegi bine sentimentele celorlalți.

Natura ta iubitoare și sensibilă i-ar putea face pe unii oameni să creadă că pot profita de tine, de aceea este important să eviți persoanele care au aceste intenții. (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: freepik.com)

Lasă un comentariu