Cărturești deschide porțile celei de-a doua librării din Târgu-Mureș, în centrul comercial Plaza M

Distribuie pe:

Îndrăgostiții de cărți și de lucruri care ne fac viața mai frumoasă sunt invitați la deschiderea celei de-a doua librării Cărturești din Târgu Mureș, joi, 18 ianuarie 2024, de la ora 12.00.

Librăria, amplasată în centrul comercial Plaza M, măsoară 200 mp și găzduiește pe rafturi o varietate de titluri în limbile română, maghiară și engleză. Totodată, oferta de carte va cuprinde și volume apreciate de tinerii cititori, din categoriile manga și comics. Selecția va fi completată de branduri deja cunoscute și îndrăgite în rețeaua de librării Cărturești, precum Moleskine, Paperblanks, Legami și Kikkerland.

De asemenea, primii 1.000 de cititori vor primi un cadou din partea noastră la orice achi-ziție din librărie, și se vor putea bucura de un moment muzical inedit, de la ora 17, susținut de Alex Cioată și Bobo Sabău.

Acest duo vocal-instrumental, Alex Cioată și Bobo Sabău, doi multi-instrumentiști târgumureșeni, reprezintă un amalgam de îndeletniciri muzicale redus la o formă simplă, acustică, lejeră și sinceră. De pe scena underground, până pe cea a filarmonicii și a festivalurilor, ei au fost alături, conturându-și energia proprie cu ce instrumente muzicale erau mai potrivite. Pentru această ocazie ei au ales o chitară acustică, un cajon, două voci și multă voie bună.

Informații despre deschidere vor putea fi găsite și în pagina evenimentului de Facebook, aici: https://www.facebook.com/events/1823882471358059

Lasă un comentariu