Ceaiurile și siropurile cu extracte de plante din arealul românesc, apreciate în Germania

Distribuie pe:

Produsele Plafar sunt expuse în standul României de la târgul internațional agricol numit “Săptămâna Verde”, care se desfășoară la Berlin, Germania, în perioada 19-28 ianuarie.

Germania a fost și este o piață importantă de desfacere a plantelor din România și a ceaiurilor, dar cei care s-au oprit la standul Plafar s-au declarat în egală măsură încântați și de siropurile cu pin, cătină și propolis degustate.

Târgul “Săptămâna Verde” (“Grüne Woche”) a fost inițiat în anul 1926, ca târg internațional de top pentru alimente, agricultură și horticultură, fiind destinat procesatorilor și comercianților din agricultură, horticultură și diverse industrii alimentare.

Standul României, organizat de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), este un bun prilej de a aduce consumatorilor din toată lumea (vizitatori și expozanți) produse reprezentative pentru România.

Desfacerea pe piața externă este un obiectiv prioritar pentru Plafar. În prezent produsele Plafar se găsesc în magazine din Canada, Statele Unite, Marea Britanie, precum și în țările intracomunitare, informează Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Lasă un comentariu