Întrevedere cu conducerea IPJ Mureș - Pentru siguranța circulației pe drumurile publice din Corunca

Distribuie pe:

Consilierii locali Daniel CHEȘA și Aurel MAȘCA au avut, zilele trecute, o întâlnire constructivă cu șeful Inspectoratului Județean de Poliție Mureș, comisar șef MIHALACHE Constantin, și cu șeful Serviciului Rutier Județean Mureș, comisar șef de poliție CONȚIU Cristian.

Discuția a fost axată pe siguranța circulației pe drumurile publice din Corunca, cu accent pe reglementarea traficului pe str. Castelului și Vațman.

Consilierii și reprezentanții Poliției mureșene au abordat deschis problemele semnalate și au prezentat soluții legale pentru fluidizarea traficului.

Pentru a implementa schimbările necesare, cum ar fi montarea de indicatoare rutiere de restricție de viteză și tonaj, este nevoie de susținerea comunității.

Astfel, va fi întocmită o petiție semnată de toți cei interesați, care va fi adresată autorităților competente în administrarea drumurilor: Primăria Corunca - pentru străzile comunale, respectiv CNADR pentru E60 și comunicată spre știință Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Propunerile de modificare vor fi evaluate și avizate de către toate instituțiile implicate și vor fi supuse aprobării Consiliului Local Corunca.

Vă îndemnăm să vă implicați și să susțineți aceste măsuri pentru o circulație mai sigură și mai eficientă în comunitatea noastră, au precizat consilierii locali prezenți la întrevedere. (B.B.)

Lasă un comentariu