Lansarea proiectului GABRIEL HYPNOTIC SCENA

Distribuie pe:

În cadrul Programului “Nocturne culturale”, Teatrul Scena în colaborare cu Asociația de Terapii Complementare “Îngerul meu, Gabriel” lansează, la Târgu Mureș, proiectul de dezvoltare personală GABRIEL HYPNOTIC SCENA.

Conferința de debut a proiectului GABRIEL HYPNOTIC SCENA este “Îngerul meu, Gabriel - conectarea cu nivelurile superioare ale conștiinței, prin hipnoză” și este susțintă de hipnoterapeutul Maria-Dorina Matiș.

Cu această ocazie, va avea loc o prezentare a tehnicilor de hipnoterapie și cum anume contribuie acestea la dezvoltarea personală, redescoperirea de sine și îmbunătățirea vieții. De asemenea, se va face și o demonstrație practică.

Data: 2 martie 2024Ora: 19,00

Locul: Teatrul Scena - Cetatea Târgu Mureș

GABRIEL HYPNOTIC SCENA este un concept holistic, care urmărește (re)descoperirea echilibrului interior și întoarcerea către sine, către o viață sănătoasă și, mai ales, spre natură. Este gândit pentru a promova un stil de viață sănătos și echilibrat, pentru regăsirea armoniei interioare și dobândirea echilibrului dintre minte, corp și suflet.

Teatrul Scena din Târgu Mureș devine, astfel, spațiul perfect care îi va ajuta pe participanți să descopere terapiile complementare/alternative, remediile sau produsele naturiste care îi pot sprijini să adopte obiceiuri sănătoase, să se redescopere ca ființe umane, să-și regăsească stima de sine și potențialul interior, pentru vindecare sufletească și o viață împlinită.

La fiecare ediție a GABRIEL HYPNOTIC SCENA, pe care dorim să o organizăm cel puțin lunar, ne propunem să invităm terapeuți experimentați în tehnici alternative sau complementare, autori de cărți de dezvoltare personală, distribuitori de produse naturiste, dieteticieni și nutriționiști pentru a susține traininguri, conferințe și workhopuri ce pot deschide noi căi pentru regăsirea armoniei interioare, dobândirea echilibrului minte-corp-suflet și evoluție spirituală.

Misiunea noastră este să vă ajutăm să priviți viața dintr-o perspectivă pozitivă, să trăiți viața plenar, în bucurie și fericire, exact așa cum vă doriți. Ne propunem să vă ajutăm să descoperiți că fericirea vine din interiorul dumneavoastră și că nimic din mediul exterior nu vă poate afecta, dacă nu îi permiteți.

GABRIEL HYPNOTIC SCENA vă oferă o oportunitate unică în peisajul mureșean pentru a regăsi armonia interioară, pentru menținerea unei vieți sănătoase și echilibrate, fapt ce se va reflecta în relațiile familiale și interumane.

La GABRIEL HYPNOTIC SCENA pot fi experimentate tehnici de dezvoltare personală și spirituală alături de terapeuți din toate domeniile terapiilor complementare sau alternative.

Fiecare invitat își va împărtăși experiența astfel încât să puteți alege produsele, remediile, terapiile sau tehnicile cu care rezonați, pentru satisfacerea nevoilor personale, familiale sau comunitare.

La inițiativa regizorului și actorului Liviu Pancu, Teatrul Scena, un teatru de nișă care funcționează în Cetatea din Târgu Mureș a inițiat, din anul 2022, în premieră în acest oraș, conceptul de “Nocturne culturale”, după modelul promovat de coregrafa Miriam Răducanu, în București, în anii `80.

Lasă un comentariu