Cum putem ghici zodia unei persoane

Distribuie pe:

Ghicirea zodiei unei persoane fără a cunoaște data exactă a nașterii ei poate deveni o distracție interesantă. Astrologica.ro afirmă că fiecare zodie are trăsături specifice, iar dacă urmărim cu atenție modul de manifestare al persoanelor din jur vom reuși să identificăm căror semne zodiacale aparțin.

Berbec - Dacă ești într-o îmbulzeală teribilă la o intrare sau o ieșire și reușești să treci în fața unei persoane, care îți dă coate și te apostrofează, răstindu-se la tine, sigur e vorba de un Berbec. Cei din această zodie sunt foarte ambițioși, nu le place să aștepte și, mai ales, să le-o ia alții înainte. Femeile se îmbracă mai mult în jeans și adidași, evitând volanașele, înfloriturile și zorzoanele inutile și adoră culoarea roșie. Bărbații sunt atletici și microbiști înrăiți, susținându-și foarte zgomotos echipa preferată de fotbal.

Taur - Dacă ceri cu împrumut o sumă de bani și cel vizat se tot codește, e posibil să fie un Taur. Acesta va fi foarte circumspect și nu îți va da banii până când nu va ști data exactă la care îi va primi înapoi și nu te va pune să semnezi un act. În schimb, când vine vorba de cumpărături pentru propria persoană, se lasă foarte ușor luat de val. Este și un mare gurmand.

Gemeni - Femeile ar sporovăi ore întregi la o cafea, iar bărbații, la rândul lor, știu să comunice excelent. Întreabă-i de sănătate și vei afla mai multe decât te interesează. Facebook-ul, știrile, telefonul și e-mail-ul le consumă o grămadă de timp. Plini de umor, Gemenii sunt o companie foarte plăcută. Cea mai grea boală pentru ei este singurătatea.

Rac - Relația cu mama e foarte importantă pentru un Rac. Își venerează mama, dar fie rămâne atașat de ea toată viața, fie nu mai vorbește cu ea 20 de ani. Este emotiv, trece repede de la o stare la alta și își exteriorizează intens trăirile, de obicei, făcând pe victima.

Leu - Dacă ai surprins o persoană asupra faptului și nu recunoaște nimic, este posibil să ai de a face cu un Leu. Acesta este un munte de orgoliu și nu îi place să se simtă stânjenit. Cei care merg pe stradă și se admiră în vitrine sunt adesea Lei. Tot ei sunt, însă, tentați să copieze stilul vedetei preferate sau pe cineva pe care îl admiră. În viața sentimentală tind să fie instabili și dominatori.

Fecioara - Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt dependenți de ordine. Pe Fecioară o deranjează foarte tare atunci când o scoți din rutina proprie. Dacă schimbi ordinea unor obiecte de pe un raft, chiar dacă nu va spune nimic, se va revolta în interior și îi vei citi pe chip enervarea. Tipicară și strictă, se îndepărtează de oamenii distrați și dezordonați.

Balanța - Dacă ești la o întâlnire cu prietenii, amicii și familia, unde se discută un subiect controversat despre care toată lumea își dă cu părerea, pe Balanță o ghicești ca fiind acea persoană împăciuitoare, care le dă dreptate tuturor. Nu suportă discuțiile în contradictoriu, pentru că iubește armonia.

Scorpion - Nimic nu îl șochează sau îl dezgustă pe Scorpion. Trece ușor peste situațiile înjositoare, se pricepe la subterfugii și este un abil manipulator. Nu intra în conflict cu el pentru că e foarte ranchiunos, iar dacă l-ai supărat te va detesta în secret pentru... următorii 50 de ani.

Săgetător - Dacă îi place să glumească, dar gustă din plin și glumele altora este foarte posibil să fie din zodia Săgetător. Adoră călătoriile și de multe ori se învoiește de la serviciu sau își ia un scurt concediu de sănătate pentru o escapadă. În plus, Săgetătorilor le place să filosofeze despre sensul vieții și nu mai scapi de vorbăria lor.

Capricorn - Oamenii precipitați, care fac lucrurile pe fugă și fușereală, îl scot din sărite pe Capricorn. Întotdeauna te îndeamnă să ai răbdare, să nu te grăbești că tot acolo ajungi. Este un partener de cursă lungă atât în afaceri, cât și în dragoste, însă așteaptă același lucru de la parteneri.

Vărsător - De obicei are un stil vestimentar mai ciudat și o fire excentrică. Refuză să se supună regulilor majorității și să își piardă timpul cu lucruri banale. Subiectele preferate ale Vărsătorului sunt despre progresul omenirii, extratereștri sau chiar viața de apoi. Mereu pare căzut din lună, trăind în trecut sau în viitor, rar în prezent.

Pești - Fiind persoane extrem de sensibile, Peștii suferă enorm atunci când ceva nu merge bine în viață lor. Au tendința să se retragă în lumea lor imaginară. Iubesc marea și tot ce înseamnă SPA și wellness. Dacă ai un prieten foarte apropiat din această zodie va ști mereu ce gândești, pentru că empatizează ușor. (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: pixabay.com)

Lasă un comentariu