SCRISOARE DE PROTEST

Distribuie pe:

Stimate domnule director al ziarului “Cuvântul liber”, mă numesc Mareș Ioan, dar nu are nicio importanță persoana mea, vă scriu în numele a sute de oameni cu care stau zilnic de vorbă și dezbatem această tornadă care s-a abătut asupra țărișorii noastre în '89. Am fost subjugați de atâtea imperii barbare, am avut și două războaie mondiale, dar toate la un loc n-au lăsat în urma lor mai multe ruine și lacrimi, cum a lăsat această democrație. Vedem clar că aici nu funcționează numai jaful, crima, austeritatea, minciuna, trădarea și anarhia. Mulți oameni se întreabă că, oare de ce suntem pe primul loc în Europa la mortalitate, la sărăcie, la imigrație, la colonizare și la tot ce este rău? Răspunsul este vizibil și simplu, pentru că în fruntea țării se află un Werner, un Orban, un Barna, un Kelemen, un Helwig, o Renate Weber, un Julien, un Kovesi și alții care nu au nimic, dar nimic cu această țară. Ăștia toți sunt de dreapta, toți sunt iubiți de stăpânii occidentali fiindcă lucrează în interesul acestora. Nu degeaba a spus Eminescu că cine va-ndrăgi (va vota) străinii, să le mănânce inima câinii. Avem și evreul de la BNR, care este tot de dreapta, el este cel ce a distrus tot sistemul bancar din țară, apoi a luat 62 de tone de aur din truda poporului și în secret, și pe timp de pace, l-a dus în Anglia, i-a dat soarta aurului din Rusia. Acum acest evreu, care a numit-o pe Viorica Dăncilă consilier personal BNR, luptă să ridice euro la 5 lei, știind că toate facturile sunt calculate în euro. La orice eveniment neînsemnat, el are motiv să ridice euro ca să raporteze străinilor realizările lui. O face pentru că vede că suntem sat fără câini, o parte din mass-media noastră e slabă.

Aceste cozi de topor, cu mâna pe inimă, au votat la UE împotriva României, tot cu mâna pe inimă au ales un “străin” în fruntea țării, caz unic în lume, tot cu mâna pe inimă s-au aliat acum cu cea mai veninoasă viperă antiromânească, care sapă neîncetat la temelia României, tot cu mâna pe inimă au tăiat pensiile bătrânilor noștri, care au construit această țară și au scăpat-o de datorii, iar acum sunt supuși unui adevărat genocid. Cei care au muncit și au contribuit 30-40 de ani, au 80 de lei pe lună, iar hoții au 800 de milioane, și ne spun nouă că acesta e stat de drept, când se vede clar că acesta este un stat de junglă, unde leul se înfruptă dintr-o vită întreagă, iar pe celelalte animale nu le lasă nici măcar să lingă sângele de pe jos. Acum, acești trădători, tot cu mâna pe inimă, vreau să vândă portul Constanța și alte bunuri care au mai rămas, dacă mai vând și CEC-ul, ca nebunii, spuneți-le să vândă și drapelul țării și SRI-ul, fiindcă nu mai avem nevoie de ele. În '89, orășelul nostru avea 10-12 făbricuțe, unde ne câștigam existența cu toții, acum a mai rămas șantierul din cimitir și casa de nebuni Gheja, ca să mai apere SRI-ul, gardurile. Să plece la căpșuni în Spania.

Sunteți a patra putere în stat, de ce nu apărați avuția națională, de cine vă este frică?. Așteptați să dispărem de pe harta lumii? Așa au dispărut multe popoare în vechime, prin prostie, prin trădare și lașitate, și acum toate semnele arată clar că și noi suntem pe urmele lor. Vedem, astăzi, cum frații PNL - UDMR - COVID și USR ucid poporul. Covid lovește tare la plămâni, iar ceilalți fură de rup, taie totul fără milă, scumpesc totul în stil criminal, fără să dea vreo indexare. Nu uitați că Iisus Hristos a spus că diavolul este tatăl mincinoșilor și al ucigașilor, el i-a fătat pe toți ăștia. Vă rog să le dați să citească Ioan 8:44. Dacă vă este frică să apărați țara, atunci puneți să scrie jurnaliști la care dictatorul nu le mai poate face nimic. Ceaușescu a fost dictator, dar în folosul țării, iar acest neamț e dictator absolut în favoarea străinilor. Am văzut într-o zi 42 de vagoane pe Valea Vișeului, pline cu bușteni, sigur, cu destinația Austria, și tot în acea zi, dictatorul planta un copac, râdea de români, spunând că a început împădurirea țării, dar de ce nu ați spus că numai nebunii împăduresc înainte de a opri despădurirea. E bine cunoscut că prietenul lui din Austria, cu acceptul lui, devastează munții și ucide paznicii care apără pădurile țării. De asemenea am vândut pământ străinilor, cât toată Europa la un loc, iar justiția și presa noastră tac. Trebuie strigat cu voce tare să stopeze vânzarea pământului către străini, până când toți partenerii noștri vor vinde suprafața pe care am vândut-o noi. Totul trebuie făcut pe principiul reciprocității, ca să nu arătăm că suntem proștii Europei. Vedeți și dumneavoastră că toată țara a fost devastată sub privirile nepăsătoare și, de multe ori, cu complicitatea Justiției și a SRI-ului, așa se explică faptul că hoții sunt condamnați cu suspendare, li se descriu faptele și nu se recuperează niciun prejudiciu. Dacă sunteți cu adevărat o mare putere în stat și dacă sunteți patrioți, de ce nu strigați să se aducă câțiva magistrați de afară, să rejudece dosarele marilor rechini. Tot poporul ar vrea să afle cine a dat avuția Gojdu Ungariei? Cine a răpit pe cei trei jurnaliști, pentru care țara a plătit bani grei? Cine a “măritat” Insula Șerpilor, imediat ce a fost câștigat la Haga? Cine...?

La 27 septembrie a avut loc cel mai mare furt din istorie la vot. Domnule Husar, aveți o mare putere în stat, fiindcă comunicați cu poporul, folosiți-o pentru apărarea poporului. De ce nu vă uniți toată presa și să cereți unirea Basarabiei cu România, fiindcă acum e momentul cel mai prielnic, deoarece suntem în UE și în NATO și avem cel mai puternic prieten, SUA? De la “zeul” liberalilor nu putem aștepta nimic, fiindcă am văzut că atunci când au venit basarabenii să discute despre unire, el a fugit, s-a ascuns, îl conduce doamna Merkel. E suspect că liberalii și UDMR l-au votat cu 66%, exact cu primele două cifre din numărul fiarei din Apocalips (666), deoarece ar trebui să ne întrebăm cu toții, oare cine l-a uns pe acest “dictator” ca să mențină dezbinarea, austeritatea și anarhia în România? Am văzut și atunci când aveam 20 de morți la Balș și țara era plină de protestatari, idolul liberalilor se dădea cu sküle, îl durea drept în schi de poporul român, dar în România îi mergea, fiindcă avea mai multe cozi de topor decât topoare. Dacă un român din Germania ar avea tupeu să candideze la președinția Germaniei, vă asigur că nici cel mai prost neamț nu l-ar vota, pentru că nemții sunt educați și patrioți. Știm că la Legea pensiei au lucrat un an de zile, partidele și sindicatele, lege care elimina toate inechitățile din pensii și salva mulți pensionari de la genocid. Cum vi se pare că această lege a fost studiată și votată de toți parlamentarii, a fost promulgată de președinte, ca fiind o lege bună, a fost publicată în Monitorul Oficial, a fost reconfirmată de CCR, și apoi, minunea minunilor, Guvernul nu o aplică, caz unic în lume. De ce nu inserați ca primarii să fie aleși normal, în două tururi, și să aibă doar două mandate? De ce nu strigați, în gura mare, să se reducă numărul de trântori din Parlament, măcar la 230-270, cu tot cu cei de la UE. SUA, la cei 330 de milioane de locuitori, are tot atâția parlamentari ca noi, cerșetorii Europei. O lege e tot atât de valabilă, ori că ridică degetul 480, ori 230 de parlamentari.

Vă rugăm, din inimă, promovați pacea, unitatea și mai ales patriotismul în aceste clipe grele.

“Doamne luminează-i și ocrotește-i pe români”.

Lasă un comentariu