PREMII MAI MARI LA LOTERIA BONURILOR FISCALE!

Distribuie pe:

Marţi, 23 iunie 2015, preşedintele României a promulgat Legea pentru aprobarea ordonanţei Guvernului privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, astfel că, la extragerile următoare, vor fi desemnaţi cel mult 100 de câştigători, scopul fiind stimularea participanţilor cu premii mai consistente.

Conform actului normativ, unitatea teritorială a Fiscului la care se depune bonul fiscal câştigător în original va elibera titularului bonului o copie pe care este scris că este conform cu originalul şi conţine un număr unic de înregistrare atribuit automat printr-o aplicaţie informatică la nivel naţional.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pe care s-au revendicat premiile se va constata depăşirea numărului maxim de premii care se acordă, se va proceda la extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câştigătoare din totalitatea bonurilor fiscale din listă.

Reamintim că, la prima loterie a bonurilor fiscale, organizată în a doua zi de Paşti, au fost depuse 18.215 de cereri de revendicare a premiului, câştigul fiind de doar 54,9 lei.

Următoarea extragere de bonuri fiscale este programată pentru luna iulie.

 

Lasă un comentariu