Premii de câte 10.000 de lei, la loteria bonurilor fiscale!

Distribuie pe:

Posesorii de bonuri fiscale din data de 23 mai 2015, cu valori cuprinse între 135 şi 135,99 lei, au şansa să câştige premii de câte 10.000 de lei (fondul de premiere de un milion de lei, împărţit la cel mult 100 de câştigători), la a doua loterie din acest an, organizată duminică, 27 iunie a.c.

Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând din 28 iunie, timp de 30 de zile, la orice administraţie fiscală din structura Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). Cererea trebuie să fie însoţită de bonul fiscal în original şi de actul de identitate, în copie.

Pentru a fi considerat câştigător, un bon fiscal trebuie să îndeplinească toate condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. Unităţile ANAF la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie vor elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu originalul", pe care se înscrie un număr unic de înregistrare, iar pentru asigurarea transparenţei lista acestor numere urmează să fie publicată pe site-urile Ministerului de Finanţe şi ANAF.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, se constată depăşirea numărului de maximum 100, va fi organizată a doua extragere, în vederea determinării a 100 de câştigători.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în baza de date privind loteria bonurilor fiscale şi verificarea autenticităţii lor de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.

Reamintim că, la prima loterie a bonurilor fiscale, organizată a doua zi de Paşte, au fost depuse 18.215 de cereri de revendicare a premiului, câştigul fiind de doar 54,9 lei, motiv pentru care Ministerul Finanţelor a decis limitarea numărului de bonuri câştigătoare la maximum 100.

 

Lasă un comentariu