4/4 Pentru Prieteni

Distribuie pe:

Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education au lansat proiectul „4/4 Pentru Prieteni", inspirat de gândurile remarcabilului activist american dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă şi importantă a vieţii este: ce faci pentru ceilalţi?" Prin acest proiect se doreşte ca ziua de 4 aprilie 2018 să fie dedicată comunităţii şi faptelor bune. Ziua de 4 nu este aleasă întâmplător, pentru că pe 4/4/2018 comemorăm 50 de ani de la trecerea în eternitate a lui Martin Luther King Jr. şi onorăm curajul şi idealurile sale nobile.

Biblioteca judeţeană Mureş şi American Corner Târgu-Mureş, alături de voluntarii implicaţi, vor desfăşura o activitate la Căminul pentru persoane vârstnice Târgu-Mureş, prin organizarea unui raft cu cărţi din donaţiile primite, dar şi un moment de suflet: „Citeşte-le b-unicilor". Printre voluntari s-au înscris însuşi b-unicii cărora, oferindu-li-se oportunitatea de a cultiva atitudinea de prietenie faţă de natură, vor continua campania ecologică, demarată în urmă cu 2 ani, intitulată „Pământul are febră!" În spiritul de a întări legăturile create deja cu bunicii, s-au alăturat şi elevii Şcolii postliceale „D. Cantemir".

Începând cu 29 martie, vor avea loc mai multe întâlniri ale voluntarilor, urmând ca pe data de 4/4/2018, la ora 16, la sediul Căminului, să încununăm rezultatele proiectului prin organizarea unui moment festiv.

 

Lasă un comentariu