Eveniment la Şcoala Gimnazială „Sfântul Gheorghe" Sângeorgiu de Mureş

Distribuie pe:

„Educaţia este un ornament în vremuri de prosperitate şi un refugiu în vremuri de restrişte" (Aristotel)

Şcoala Gimnazială „Sfântul Gheorghe" Sângeorgiu de Mureş nu e doar o casă cu minuni, un loc unde fiecare îşi creează propria viaţă, şcoala noastră este un suflet aparte care trăieşte împreună cu noi fericirea, tristeţea, victoria, înfrângerea, iubirea…

Ziua de 23 aprilie este ziua în care şcoala noastră prinde viaţă, se bucură ca un copil de o nouă aniversare!

Ca în fiecare an, în ziua de Sfântul Gheorghe, şcoala noastră îmbracă haine de sărbătoare, omagiind anii de existenţă pe parcursul cărora şi-a format un renume şi a confirmat statutul de şcoală ce promovează calitatea în educaţie şi formarea elevilor în spiritul unor idealuri înalte.

Ziua a fost deosebită, cu emoţii de toate părţile!

Elevi mai mici sau mai mari au încercat, şi au reuşit să ne încânte prin muzică, dans, poezie şi umor.

Toate activităţile organizate au fost cuprinse în programul ,,Zilele sângeorzene" realizat în parteneriat cu Primăria comunei Sângeorgiu de Mureş.

Principalele activităţi desfăşurate au fost diferite de cele obişnuite în zilele de şcoală. Ţinând cont de principiul conform căruia „o şcoală eficientă este aceea pe care o iubeşte elevul, nu profesorul", toate cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Gheorghe" s-au mobilizat, reuşind, cu priceperea ce caracterizează această categorie profesională, să antreneze elevii în activităţi deosebit de interesante, educative şi interactive.

Domnul primar Sofalvi Szabolcs a salutat modul ingenios şi original în care s-au desfăşurat toate activităţile, fiind alături de toţi elevii şi cadrele didactice prin implicarea efectivă în lucru, înmânând 120 de premii elevilor şi preşcolarilor care s-au remarcat la olimpiadele şi concursurile şcolare.

Mulţumim celor care au fost prezenţi la acest eveniment şi celor care au făcut posibilă organizarea lui, de asemenea, transmitem „La mulţi ani!" elevilor, părinţilor, cadrelor didactice!

 

Lasă un comentariu