Început de an școlar, la Luduș

Distribuie pe:

2.300 de copii odihniți, frumoși, optimiști și emoționați, elevi în clasele pregătitoare, primare, gimnaziale, profesionale și liceale de la Școala Gimnazială Nr. 1, Școala Gimnazială “Ioan Vlăduțiu” și Liceul Tehnologic, împreună cu peste 200 de cadre didactice și sute de părinți au participat luni, 10 septembrie 2018, la festivitățile de început de an școlar 2018-2019.

Festivitățile au început cu intonarea Imnului Național al României și a Imnului Europei, cu scurte slujbe religioase oficiate de părintele protopop Lucian Voșloban, de preoții ortodocși Mihail Cercel și Ilie Dăian, de preotul calvin Czirmay Levente, prin care a fost invocat ajutorul divin pentru ca mințile elevilor să fie deschise, să primească și să folosească înțelepciunea și educația primită în școli.

Tuturor celor prezenți, le-au prezentat mesajele instituțiilor pe care le reprezintă, domnul primar Ioan Cristian Moldovan, sublocotenentul Dragoș Covaciu și agentul principal Ștefana Dobrău, polițistul de proximitate Claudiu Anca, directorii de școli, doamnele prof. Alina Șofron, prof. Claudia Botezan și domnul prof. Adrian Banea.

Prima zi de școală a continuat cu primirea festivă a “bobocilor” din clasele pregătitoare, din clasele a V-a și a IX-a și s-a încheiat cu luarea în primire a claselor în care elevii vor învăța, cu distribuirea manualelor școlare și a orarului provizoriu, cu urarea de suflet SUCCES ÎN NOUL AN ȘCOLAR!

Lasă un comentariu