NE-AM INTERESAT PENTRU DUMNEAVOASTRĂ! - “SPRIJIN PENTRU ÎNFIINȚAREA ȘI FUNCȚIONAREA GRUPURILOR OPERAȚIONALE, PENTRU DEZVOLTAREA DE PROIECTE PILOT, NOI PRODUSE ÎN SECTORUL AGRICOL”

Distribuie pe:

Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor potențialilor beneficiari, zilele trecute, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (prin DGDR - AM PNDR) a anunțat prelungirea termenului de depunere pentru proiectele aferente submăsurii 16.1 ,,Sprijin pentru înființarea și funcționarea grupurilor operaționale (GO), pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse în sectorul agricol”. Măsura a venit ținând cont de natura complexă a proiectelor cu un puternic accent pe inovare.

Astfel, cei interesați pot depune proiecte pentru submăsura 16.1 până în 10 aprilie, ora 16.

,,În prezent se derulează sesiunea de depunere de proiecte aferentă submăsurii 16.1 ,,Sprijin pentru înființarea și funcționarea grupurilor operaționale (GO), pentru dezvoltarea de proiecte pilot, noi produse în sectorul agricol”, care contribuie la promovarea inovării și cooperării în sectorul agroalimentar, prin dezvoltarea de proiecte-pilot și de noi produse, practici și tehnologii. Sesiunea de depunere a Cererilor de Exprimare a Interesului (CEI) aferentă etapei I s-a bucurat de un interes deosebit în rândul potențialilor beneficiari, fiind depuse 117 CEI aferente submăsurii 16.1. După finalizarea procesului de evaluare și selecție aferent etapei I, au fost invitate în etapa a II-a de depunere, în cadrul submăsurii 16.1, un număr de 24 de potențiale Grupuri operaționale”, informează Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Lasă un comentariu