MINISTRU SĂNĂTĂȚII, DESPRE FAPTUL CĂ OPEREAZĂ

Distribuie pe:

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat, miercuri seara, că efectuează operații în timpul liber, iar ANI i-a permis acest lucru și intervențiile sunt efectuate gratuit.

Întrebat dacă este vorba de o relație comercială în ce privește operațiile pe care le efectuează, ministrul a negat și a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă efectuează intervențiile chirurgicale în mod gratuit.

“Timpul liber îmi aparține și sunt medic, fac o chirurgie complexă, și sunt cazuri complexe - centrul din Sibiu este singurul centru din regiune. Toate intervențiile sunt făcute la cerea pacienților, în timpul liber, și totul este foarte bine statuat de către ANI, care mi-a permis acest lucru”, a spus ministrul Sănătății la B1 Tv.

Ministrul a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă ar fi dispus să opereze într-un spital public și a menționat că plănuise să intre în operație, în urmă cu trei săptămâni, la Spitalul “Marie Curie”, însă nu a mai participat la operație, deoarece a intervenit o ședință de guvern.

Lasă un comentariu