“REGELE CHIOR”, ONLINE - ÎN CĂUTAREA ADEVĂRULUI ALĂTURI DE COMPANIA “LIVIU REBREANU”

Distribuie pe:

Compania “Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu-Mureș vă invită să vă instalați comod în fotolii, ca și când ați fi în sala de spectacol, și să vizionați înregistrarea unui spectacol care a făcut deliciul publicului în stagiunile precedente.

În zilele de luni și vineri, de la ora 20.30, vă propunem câte o producție din stagiunile trecute care, prin intermediul internetului și al dumneavoastră, continuă să fie vie și relevantă.

Vineri, 1 mai, vă așteptăm pe canalul de YouTube al Companiei (https://www.youtube.com/channel/UCyxzwhJj5ZiGWMc--fY20Q ) să vizionați “Regele chior”, de Marc Crehuet, în regia lui Kincses Elemér.

Un adevăr nu este niciodată absolut așa cum o rețetă de mâncare nu este niciodată definitivă. O linguriță de nucșoară vi se pare mult? Dar o revoltă socială vi se pare justă? Ce mai trebuie să adăugăm unei mase ca ea să devină legitimă? Unei mase sociale, vreau să zic. Ei bine, vă invităm să aflăm împreună rețeta unei seri perfecte la teatru: se ia o piesă de bună calitate și se amestecă cu cinci actori excepționali. Se adaugă puțin umor și multă imaginație. La sfârșit se poate presăra, facultativ, o linguriță de nucșoară.

Din distribuție fac parte: Tiberius Vasiniuc (Politicianul), Luchian Pantea (David), Ignacio (Andrei-Alexandru Chiran), Raisa Ané (Sandra) și Georgiana Ghergu (Lidia).

Scenografia a fost realizată de Măriuca Ignat, regia și ilustrația muzicală au fost semnate de Kincses Elemér, iar regia tehnică a fost asigurată de Stelian Chițacu.

Premiera spectacolului a avut loc în 24 februarie 2015.

Pe această cale vă invităm să vă abonați la canalul nostru de YouTube, pentru a primi notificări despre noi conținuturi.

Lasă un comentariu