ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 2-3 martie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 64 de intervenții, după cum urmează: 15 incendii, un accident rutier și 48 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii

• Miercuri, 2 martie, în jurul orei 8.50, incendiu horn produs la o casă de locuit din localitatea Sărmășel Gară, strada Trandafirilor. Intervin pentru lichidarea incendiului, pompierii militari de la Secția Sărmașu. A ars funinginea din interiorul hornului, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: coș de fum necurățat.

• Miercuri, 2 martie, în jurul orei 15.50, incendiu la o casă de locuit în localitatea Goreni, strada Principală. Au intervenit pentru lichidarea incendiului, pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Batoș. A ars o centrală termică

dintr-o magazie, acoperișul acesteia pe o suprafață de aproximativ 10 mp și aproximativ 7 mp din acoperișul casei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum necurățat.

Au avut loc 13 incendii de vegetație uscată, produse în localitățile Reghin, Târnăveni, Cucerdea, Mihai Viteazu, Pogăceaua, Hetiur, Ideciu de Jos, Goreni, Dumbrăvioara și Periș. Au intervenit pentru stingerea incendiilor, pompierii militari din cadrul ISU Mureș, după cum urmează: Detașamentul Reghin, Târnăveni, Sighișoara și Punctul de Lucru Râciu.

Accidente rutiere

• Miercuri, 2 martie, în jurul orei 14.30, accident rutier produs pe raza localității Dumbrăvioara. Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un accident rutier produs între două camioane și un autoturism, cu scurgeri de carburanți pe carosabil. În urma impactului nu au fost victime, iar circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Misiuni

De asemenea, în ultimele 24 ore, au fost executate 40 de misiuni de recunoaștere la secțiile ATI.

Lasă un comentariu