CEI 30.000 DE PARTICIPANȚI LA MARIS FEST AU ADUS ÎN JUDEȚ 5,3 MILIOANE DE EURO

Distribuie pe:

Organizatorii Maris Fest - Adrenaline Edition 2022 au dat ieri, publicității, un comunicat de presă în care susțin că “a 8-a ediție a festivalului Maris Fest a fost o adevărată provocare atât pentru participanți, cât și pentru noi, organizatorii evenimentului”.

În cele 3 seri de festival, la eveniment au participat peste 35 de trupe și artiști de top, din țară și din străinătate. Pe lângă cele două scene principale, au fost amenajate și două zone, una dedicată motocicliștilor și o alta dedicată pasionaților de muzică techno. Amatorii de senzații tari s-au bucurat de experiențe unice oferite de piloți de curse profesioniști, au urmărit diverse demonstrații terestre și aeriene, au sărit cu parașuta, au zburat cu elicopterul și au participat la provocările lansate prin in-termediul mai multor concursuri cu premii.

A fost cea mai mare ediție a Maris Fest de până acum. În cele 3 zile de festival, au fost prezenți în jur de 30.000 de participanți.

“Așa cum v-am obișnuit deja, și de această dată am ales un caz umanitar pe care să îl sprijinim prin donarea sumei strânse din achiziționarea biletelor de tombolă, pentru care am pus la bătaie două chitări. Este vorba despre construirea primului Centru de recuperare medicală a militarilor din România. Unitatea medicală va fi construită lângă Târgoviște și este patronată de Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități. Publicul a fost receptiv, iar cauza noastră a fost susținută de participanți. Anul acesta, premiile tombolei au fost câștigate de două tinere”, se arată în comunicatul de presă semnat de Horia Ciocan.

“Evenimentul nostru a contribuit semnificativ și în ceea ce privește activitatea financiară desfășurată în județul Mureș. Conform unui studiu comandat de Maris Fest,

cu ocazia festivalului, a fost adusă în județul nostru suma de aproximativ 5,3 milioane de euro, reprezentând cheltuile efectuate în diverse zone de interes economic”, transmit organizatorii.

Parada moto a reunit, sub sloganul “Spune NU adrenalinei în trafic! Adrenalină doar la circuit!”, în jur de 1.800 de motocicliști care au parcurs un traseu de peste 30 de kilometri. Adunarea a avut loc în parcarea Shopping City Târgu Mureș, iar destinația a fost circuitul de mare viteză “Transilvania Motor Ring” din Cerghid. (D.B.)

DRAGOȘ BARDOȘI

Lasă un comentariu