CE SĂ MÂNCĂM ÎN FUNCȚIE DE ZODIA ÎN CARE NE-AM NĂSCUT

Distribuie pe:

Astrologica.ro încearcă să ne convingă că nimic din universul în care trăim nu este întâmplător. Fiecare om este un unicat, care își are destinul lui, programat în cele mai mici detalii.

De această dată, prezentăm alimentele recomandate fiecărei zodii, în funcție de trăsăturile sale și de problemele de sănătate pe care le-ar putea dezvolta.

Berbec - Berbecii sunt cei care, mânați de impulsivitate, trebuie să aibă grijă la alimentele care le-ar putea provoca dureri de cap, dar și la cele care ar putea să le stimuleze mai mult creierul. Așadar, alimentele recomandate pentru acești nativi cuprind salata verde, spanacul, ceapa, castraveții, merele și varza.

De asemenea, sunt binevenite toate mâncărurile care stimulează creierul - pește, migdale, fructe de pădure.

Taur - Considerați a fi printre gurmanzii zodiacului, Taurii ar face bine, în primul rând, să se ferească de excese. Ar trebui să evite dulciurile, dar și glutenul. Alimentele recomandate includ conopida, ficatul, carnea de miel, ouăle, mazărea și nucile.

Taurii ar trebui să evite să ia cina prea târziu și neapărat să includă o plimbare de seară în programul lor.

Gemeni - Mereu cu mintea în mai multe locuri deodată, cu nasul în cărți, marcați de curiozitate sau implicați în tot felul de discuții care le generează un stil de viață cam dezordonat, Gemenii au nevoie de alimente care să îi energizeze. Bine ar fi să evite pastele și prăjiturile, chiar dacă sunt înnebuniți după dulciuri.

Li se recomandă spanac și țelină, fructe de mare, carne de vită, ouă, ceapă, prune și caise. Bine ar fi să nu se atingă de alcool.

Rac - Racilor li se recomandă să consume alimente bogate în apă sau care să aibă o legătură cu apa, precum sunt toate preparatele pe bază de pește. Pepenii, castraveții și dovleceii sunt primele pe lista cu recomandări, urmate de varză, salată verde și ciuperci.

Și Racii ar trebui să stea departe de dulciuri, însă ceva de poftă din când în când nu e chiar o tragedie.

Leu - Primul sfat atunci când vine vorba de Lei ar fi să facă bine să nu își mai hrănească ego-ul și să lase deoparte tensiunile, care le pot face rău la inimă, la propriu și la figurat.

Ar fi bine să includă în alimentația lor lămâi, smochine, nucă de cocos, semințe de floarea-soarelui. Acești nativi au mare nevoie să consume diverse tipuri de carne și să nu uite de miere.

Fecioară - Perfecționistelor Fecioare, deja destul de atente la dieta lor, li se recomandă să consume brânză, alimente pe bază de făină integrală, măsline negre, orez, carne de vită și de miel. Migdalele pot face minuni.

De asemenea, ar face bine să păstreze o oră precisă pentru a lua masa. Întreruperile și programul dezordonat nu le fac deloc bine.

Balanță - Balanțele au nevoie să găsească un echilibru în orice, chiar și în alimentația lor, deci probabil că sunt deja destul de atente la acest aspect. Totodată, ele sunt cele care au nevoie ca mâncarea lor să fie nu doar gustoasă, ci să și arate într-un fel armonios.

Li se recomandă orez brun, mazăre, căpșuni și spanac. Laptele și fructele sunt binevenite. Ar face bine să evite mâncarea mult prea condimentată și excesul de carne.

Scorpion - Nu există o dietă foarte clară care să li se recomande zbuciumaților Scorpioni, ci mai degrabă să fie atenți la infecții și la felul în care își gestionează temperamentul pentru a evita complicațiile. Tot la capitolul de evitat stau și băuturile alcoolice și tutunul.

Ar fi bine dacă ar include în dieta lor cireșele, ridichile, fructele de mare și smochinele.

Săgetător - Săgetătorii ar trebui să evite mâncărurile picante, excesul de condimente și fumatul. În ceea ce privește alimentele care le sunt recomandate, acestea includ merele, prunele și cerealele, roșiile, fasolea verde și porumbul.

Săgetătorii se pot bucura și de orez, însă cu moderație.

Capricorn - Laptele, ouăle și brânza ar trebui să fie pe primul loc în ceea ce privește dieta Capricornilor muncitori. Aceștia se pot bucura, însă, și de orez brun, pește, preparate pe bază de făină integrală.

Li se mai recomandă și portocalele, lămâile și smochinele. Ar face bine să evite făina albă și să încerce să mănânce cât mai variat, să evite să repete același tip de mâncare.

Vărsător - Vărsătorii au nevoie de energie pentru a putea să se concentreze cât mai bine la lucrurile pe care au de gând să le facă în goana lor de a fi diferiți. S-ar putea să își dorească feluri de mâncare în combinații surprinzătoare.

Li se recomandă să facă multă mișcare și să consume nuci, pere, piersici, grepfrut. Fructele de mare și porumbul ar fi, de asemenea, binevenite.

Pești - Peștii se pot bucura, în primul rând, de tot felul de arome. În al doilea rând, acești nativi ar putea să încerce să includă mai mult în dieta lor fructele, precum merele, perele, strugurii și piersicile. Totodată, este în regulă dacă vor să mănânce paste, iar tonul le-ar face foarte bine dacă l-ar include în alimentația lor.

Să nu facă, însă, excese, deoarece sunt predispuși la boli ale ficatului. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu