E ziua ta, FEMEIE!

Distribuie pe:

ELENA PESCAR, o femeie antreprenor ce are abilitatea de a da aripi oamenilor cu care se înconjoară, ce presară în ei voință, încredere și pe care îi conduce spre culmile împlinirii, găsind în ei valori ascunse de demult.

O mamă autentică, a 3 copilași minunați, Ilinca, Ana Catinca și Alexandru, ce modelează defecte în calități extraordinare, având capacitatea de a redresa situațiile criză cu cea mai mare fermitate și blândețe.

O soție, o parteneră convinsă de puterea schimbătoare a iubirii și a dreptății, gata să mute munții din loc atunci când e provocată.

O prietenă devotată, calmă, iubitoare, ce ascultă cu inima și sfătuiește cu mintea în crearea unei vieți armonioase.

Frumusețea chipului manifestă interiorul și este cu precădere una dintre cele mai șarmante femei, cu aceste calități succesul fiind inevitabil atunci când e determinată să îl atingă!

“E doar o zi... o zi prea mică poate, să poată cuprinde în ea întreaga măreție... de fiica, de mama, de soție.

E doar o zi, cum sunt de altfel toate, cu zâmbet blând, de mamă grijulie, cu farmec și iubire de soție, care să-ți împlinească rostul de iubire.

E doar o zi în care să primești un strop de dragoste înapoi... Privește-te în oglindă și, dincolo de orice teamă, admira femeia frumoasă, puternică, determinată, înțeleaptă și încrezătoare.

E doar o zi... e ziua ta, FEMEIE!”

Lasă un comentariu