CHEC APERITIV CU TON ȘI ARDEI COPȚI

Distribuie pe:

- 4 bucăți ouă

- 50 g iaurt grecesc

- 50 ml ulei de floarea-soarelui

- 50 g brânză Grana Padano

- 200 g făină

- 1 linguriță praf de copt

- 1 bucată conservă de ton (150g, în ulei)

- 3-4 bucăți ardei copt

- sare

- piper

- 1 linguriță condimente (legume uscate)

- 0,5 legături pătrunjel

Mod de preparare:

Încingem cuptorul la 180°C. Tapetăm cu unt și hârtie de copt sau spray non-stick o tavă pentru chec.

Într-un bol încăpător amestecăm: ouăle, uleiul, iaurtul, parmesanul, sare, piper, legume uscate.

Adăugăm făina și praful de copt. Amestecăm până nu mai sunt cocoloașe.

Adăugăm tonul bine scurs și gogoșarii tăiați bucățele. Amestecăm. La final punem pătrunjel verde tocat fin.

Turnăm compoziția în tava pregătită și dăm la cuptor 30-35 de minute sau până checul trece testul scobitorii.

Lăsăm checul să se răcească la temperatura camerei înainte de feliere.

Lasă un comentariu