Péter Ferenc și-a dat demisia din funcția de președinte al UDMR Mureș

Distribuie pe:

Voi continua să îmi folosesc experiența și cunoștințele pentru a ajuta organizația, dar acum este momentul să aducem un nou impuls și noi metode pentru succesul comunității maghiare din județul Mureș”.

Ne aflăm la începutul unui an deosebit de important si plin de evenimente. Planificăm, sistematizăm sarcinile și ne pregătim pentru campanie. Vom avea un an electoral, respectiv o campanie lungă și intensivă.

Vrem să câștigăm în județul Mureș, pentru că organizația județeană este cea mai mare din organizația națională și totodată și cea mai puternică organizație politică din județul Mureș.

Vrem să câștigăm: să avem o voce puternică în Parlamentul European, să avem o reprezentare puternică la nivelul autorităților locale și în Parlamentul României, iar după aceea trebuie să avem posibilitatea de a reveni la guvernare.

Avem nevoie de o organizație puternică, de organizarea eficientă a muncii și de toți oamenii care vor să lucreze în acest sens. Este necesar să facem tot ce putem în fiecare funcție în care ne aflăm și totodată să ne întărim pozițiile.

Acum vom avea nevoie de mai mulți oameni dedicați și responsabili în același loc.

Cheia succesului este să începem campania în forță și în fruntea organizației județene.

Președintele Organizației Județene Mureș UDMR trebuie să fie în perioada următoare un bun coordonator de echipă, în timp ce președintele

Consiliului Județean Mureș are obligația și în această perioadă să conducă o instituție și un județ în așa fel încât cetățenii acestuia să beneficieze de toate oportunitățile de dezvoltare.

Ambele roluri nu pot fi îndeplinite în mod corespunzător de aceeași persoană, motiv pentru care am decis să renunț la mandatul meu de președinte în favoarea organizației, oferind posibilitatea UDMR-ului să desemneze o altă persoană cu rol de coordonator, la începutul acestui an plin de provocări.

Dacă vrem să câștigăm, trebuie să împărțim munca: la conducerea Consiliului Județean Mureș trebuie să ne axăm în continuare pe dezvoltarea județului, iar la organizația județeană este necesar să avem ca și principal scop o campanie reușită.

Aceste două sarcini importante necesită două persoane în întregime. Avem nevoie de o persoană în fruntea organizației care să se concentreze pe deplin pe consolidarea organizației noastre, pe coordonarea campaniei și pe mobilizarea electoratului.

Dacă Uniunea noastră mă va sprijini și dacă vom obține încrederea electoratului nostru, aș dori să îmi continui activitatea în fruntea Consiliului Județean Mureș.

Suntem o echipă, iar cu o echipă puternică vom câștiga din nou!

Lasă un comentariu