Proiect de recunoaștere a contribuției femeilor din comunitate și promovarea lor ca modele de inspirație

Distribuie pe:

Un proiect de recunoaștere a contribuției femeilor din comunitate și promovarea lor ca modele de inspirație prin crearea unei platforme pentru împărtășirea experiențelor lor și stimularea implicării societății în acțiuni de voluntariat și caritate a fost inițiat, în premieră la Târgu Mureș, de către antreprenorul Sergiu Zereș.

“Proiectul «Femei de Suflet» s-a născut pentru a celebra și recunoaște contribuția femeilor din comunitatea mureșeană, nu doar în domeniul afacerilor sau al carierei, ci și în ceea ce privește impactul pozitiv asupra societății, prin acte de altruism. Un astfel de eveniment aduce în prim-plan exemple de succes care servesc drept inspirație, promovând valori precum empatie, compasiune și generozitate. «Femei de Suflet» celebrează și promovează femeile din comunitatea noastră care au reușit să facă o diferență pozitivă în viața altora, prin acte de altruism și bunătate. Intenționăm evidențierea și recunoașterea acestor femei ca modele de inspirație, crearea unei platforme pentru partajarea experiențelor lor și stimularea implicării publicului în acțiuni de voluntariat și caritate”, a declarat, pentru Agerpres, fondatorul E14 SAGA, Sergiu Zereș.

Lansarea proiectului “Femei de Suflet” este anunțată pentru data de 28 martie, la Târgu Mureș, ocazie cu care va fi organizată o gală în cadrul căreia urmează să fie laureate o serie de femei care pot fi un model de inspirație pentru comunitate.

La Gala “Femei de Suflet” participă Melania Medeleanu, jurnalist, activist civic, care le are ca invitate pe Camelia Șucu, președinte Crucea Roșie Română, Oana Stănciulea, chirurg, Doina Hrehoreț, singura femeie chirurg din Europa de Est care realizează transplant de ficat, Maria Dănilă, prima femeie din România care a cucerit vârful Annapurna din Himalaya (8091 m), Magda Coman, președinta Asociației Open Your Heart, Cora Muntean, jurnalist, și Rina Gri, actriță, producătoare la GAT Transilvania Films. (Agerpres)

Lasă un comentariu